• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Halo halo "Helenki";-):-p(mam nadzieje ze zadna sie nie obrazi:zawstydzona/y:)

A u Was-Nas to jak zwykle sie dzieje...:-D:-D:-D
Przepraszam ze nie odpisze z osobna ale mimo czytania nie dam rady ogarnac...za wszystkie trzymam kciuki&&&&&&&&&&ciezarowki, staraczki,aniolkowe bez wyjatku:no:

U mnie nic nowego w czerwcu mam zamiar porobic jakies badania no i pomyslalam ze moze zaczne mierzyc tempke bo wiecie moze ja wogole nie wiem kiedy mam plodne i tak strzelamy na chybil trafil:-D

Kurcze moze ja sie nie znam ale mi osobiscie bardzo podoba sie ten watek w takiej formie jak jest...czasem pisze czasem nie roznie bywa bo i nastroje rozne ale wiem jedno ze dziewczyny bardzo mi pomogly moze nawet nie wiedza o tym bo samo czytanie dawalo sily i nadzieje na lepsze czasy:tak::tak:i tez jestem Mama Aniolka jak kazda i potrzebowalam czasu i teraz mimo ze serce wciaz peka to mam sile nadzieje bo nic tak nie pomaga na smutki jak usmiech takze Dziewczyny to dla Was
d19.gif

reklama
Dziekuje Wam za wsparcie!!!Tak dobrze,ze jest ten watek i za Was mam.
Bylyscie ze mna w ciazkich chwilach po stracie blizniakow,pozniej kiedy schizowalam i deliberowalam nad podjeciem decyzji o straniach o dziecko po stracie,cieszylyscie sie ze mna z pozytywnego testu a teraz kiedy jest jak jest tez moglam liczyc na dobre slowo.
Wczoraj po wyjsciu z gabinetu z godzine krazylam po miescie,do domu wrocilam na piechote,chodzilam roznymi ulicami,nie wiedzialam gdzie jestem.
Sprawa przedstawia sie tak,ze dziecko jest za male na wykonanie badania przeziernosci karkowej,ktore to badanie moze dac odpowiedz czy jest ryzyko obciazenia wadami.(a kysz!!!!!)
Dlatego ginka chce poczekac 2 tygodnie do 13go tygodnia kiedy maluszek bedzie gotowy na badanie.Wtedy zobaczy jak to wyglada.
Jezeli bedzie wysokie NT to wiadomo- testy z krwi a pozniej ewent.biopsja kosmówki.(oby nieee!!!)
Wtedy to na 100% sie okaze co jest grane.
Natomiast co do tego plynu wokol glówki to jest jakas otoczka wkolo glówki dziecka wlasnie z plynu.Wodoglowie to by bylo najmniejsze zlo.Obawiam sie,ze to moze oznaczac cos strasznego!!!!
23 maja mam akurat wizyte w irlandzkim szpitalu.Tam maja naprawde super sprzet i zobacza co to za plyn,jak duzo go jest no i sklad pochodzi.Pewnie tez skieruja mnie od razu na badania z krwi prenatalne.
Ginka mowila,ze to moze sie nagle wchlonac i po sprawie.
Chcialabym w to wierzyc.
Dziecko super sobie brykalo na badaniu,juz jest takie duze.Niesamowity widok,tak dlugo na to czekalam.
Ale lekarka nie miala dobrej miny do zlej gry-od razu widac,ze cos WIDZI.Na pewno nie chce mi powiedziec co to moze oznaczac ale ona pewnie wie.
W necie nie ma na ten temat za duzo.jedna wypowiedz na forum,ze dziecko z taka diagnoza zmarlo w 17 tyg,ciazy:((( a druga jakis koszmarny zespol,nawet nie pamietam i nie chce pamietac tej okropnej nazwy.
Gdyby sie to potwierdzilo to TRAGEDIA na calej linii.Ja tego nie przezyje.Nie wiem co bedzie.
Tak z mezem czekamy na to Dziecko Ukochane Nasze.

Hona &&&&&&&&&&&&&, ja nie znam sie na tym ale trzymam kciuki aby wszystko było dobrze
Karola ciesze sie że na wizycie ok .
AniołkowaMamo za Was również&&&&&&&&&&&&ogromne.
Elka hej

AniołkowaMamo wiara czyni cuda!!!A my tutaj wszystkie wierzymy, i trzymamy kciuki.

Ostatnia edycja:
Swiete slowa Anulka :tak:wiara i nadzieja potrafia czynic cuda!!!!!!!Aniolkowa trzymamy kciuki&&&&&&&& bedzie dobrze bo musi byc i nie przyjmujemy innej opcji do wiadomosci:tak::tak:

Hej hej Anulka:-)ale gamon bez kultury ze mnie:zawstydzona/y:

Aniołkowamamo trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo...wiem, że te dwa tygodnie będą straszne ale dasz rade...Kochana trzymaj się...bardzo bardzo życzę zdrówka dla Malucha...oby było dobrze...pomodle się dziś za was...

Agniesia84 , no wołam i wołam :sorry2: i wreszcie jesteś ! Ale ja u Ciebie pamiętam początek ciąży a tu już 27 tygodni przeleciało:szok:kiedy? Zaglądaj więcej , a jak synek na braciszka się zapatruje? Buziaki dla Ciebie:-)

Elka , helloł :-)

coś mnie martwi brak Kobietki :confused::dry: nigdzie jej nie widzę , na żadnym wątku
Aniołkowa mama , przytulam Cie kochana :hmm:

AniolkowaMamo ,trzeba myśleć pozytywnie[wiem ,dobrze się tak mówi ,pisze],ale ten płyn powinien się wchłonąć.
Netowe przypadki nie są sobie równe.Trzymam kciuki bardzo mocno

reklama
Dzieki raz jeszcze!
Wrocilam z pracy 3.5 godziny temu i tak siedze na sofie z laptopem i szukam informacji.Wiem,ze kazdy przypadek jest inny i ze nie kazda mama,ktora przez to przechodzila opisuje swoja historie w necie- ale troche juz poczytalam- straszne rzeczy.
Kiedys moja wiedza o ciazy ograniczala sie do tego,ze ciaza trwa 9mcy!nawet nie wiedzialam ile to tygodni.I wtedy bylam chyba szczesliwsza zyjac w takiej nieswiadomosci.Teraz czlowiek szuka po necie,czyta i sobie nabija do glowy.
Mozna oszalec!Skontaktowalam sie z psychologiem,ktory mi pomagal po stracie blizniakow.Niech mi przemówi do rozumu!Na pewno powie mi wiele madrych rzeczy.Musze pogadac bo zwariuje.
Jeszcze nie ma 100% diagnozy.
Najbardziej mi sie podoba to ,co napisala druga aniolkowa mama, ta historia z happy endem.Bede o tym myslec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry