• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bett u mnie sie dwa razy sprawdzilo piersze przeczucie ;-) wszystko bedzie dobrze sama z reszta zobaczysz :-)
mowisz, ze dzis dzien bociana...?? to moze i nam sie cos dzis udalo zmajstrowac :-D zobaczymy za 2 tygodnie ;-)

Zjolka to co testujemy razem??:cool2: bedziemy sikac krzyzykami, zeby nam po dwie kreski wyszlo :-D

Anty zapomnialam dodac, ze bardzo dumna jestem z Ciebie :-) wielka zmiana nastawienia do otaczajacego nas swiata, oby tak dalej :-)

reklama
Zjolka EXTRA!!!!!!! Ależ się cieszę!!!!! Dobre endometrium i pęcherzyki!! :-) Teraz nie pozostaje nic innego jak trzymać ogromnie kciuki za pomyślną inseminacje i dwie kreseczki na teście ;)

Karola nie martw się. Właśnie w dzisiejszych czasach całe szczęście jest internet i z niego zamówisz rzeczy dla swego maluszka żeby nie forsować się łażeniem po sklepach! Leż odpoczywaj i chocby Cię tyłek bolał pamietaj że walczysz w imię dobra Twego dzidziusia :-)

Kłaczek widzisz jaka ja ogarnięta jestem :-p Niecały pięciomiesięczne dziecko to już u mnie siedzi :-pHa ha :-)

Bett spróbuj odgonić od siebie złe myśli! Wiem łatwo powiedzieć trudniej zrobic;* Dzidziusiowi Twoje nerwy w niczym nie pomogą;* Trzymam mocno kciuki:-)

bett poczekamy ile trzeba,byle tylko dobre wieści przeczytać:-)Innych się nie spodziewam:no:
martussia tak dużo to się nie pomyliłaś,moja bratanica taki siłacz była,że w pięciu m-cach jak siedziała u kogoś na kolanach to tak sztywno,że się wszyscy śmiali,oprzeć się nie pozwalała wcale,a za 6 m-cy to już sama zupełnie.
myszko dziękuję,staram się jak to piszą dziewczyny głowa do góry,pierś itd:tak:zmień tą pracę jak najszybciej skoro masz ku temu okazję,przecież nie możesz się tak zamęczać:no:O 10 h też bym się wściekła:wściekła/y:Niech ten bocian i tobie zostawi fikający prezencik.Trzymam &&&&& za II

Kłaczku - teraz jeszcze Rajmund musi drzewo posadzić :-D i komplet gotowy :tak:
Rajmund juz powiedzial ze chcialby cos posadzic owocowego w ogrodzie. Jakby mnie to jeszcze mokre z ustow wyjal... Przeciez w tym klimacie to nawet brzoskwinia powinna sobie radzic. Ale jakas jablon, sliwka wegierka lub kirka...
Myszka, taki tez mam plan. Konkretnie to pytanie jest KIEDY AGRESJA WERBALNA I TA SKIEROWANA NA PRZEDMIOTY (skasowal nam drzwi przeciez) PRZEKSZTALCI SIE W AGRESJE SKIEROWANA PRZECIWKO NAM. Czy on musi nas zaatakowac bezposrednio, zeby policja cos zrobila? Oczywiscie ze sie boje, mam koszmary w nocy, dziecko sie budzi z placzem, zrywa sie, ja sie boje wychodzic z domu, a kiedy jestem w domu sama (a bywam czesto bo przeciez Rajmund pracuje takze na noce) odczuwam silny lek.;-)
A w temacie wiodacym, to mam nadzieje rozniez testowac w tym miesiacu wiec moze tak dopiszcie do LYSTY...
Martussia, no jakos nie siedzi. Ladnie sie trzyma w foteliku, ale nie trzyma absolutnie pionu, potrafi siedziec jak sie trzyma raczkami za cos.

Kłączku - mój młody siedział dopiero jak miał 9 miechów o chodzeniu nie wspomnę. Na dzień dzisiejszy jeździ na stojąco z nogami na siedzeniu skutera, więc to opóźnienie motoryczne raczej mu nie zaszkodziło :-D

Kłaczku jak wiesz każde dziecko ma swój czas na wszystko. Karolka kręgosłup może nie jest jeszcze wystarczająco mocny żeby siadał! Na wszystko przyjdzie pora :-)

Anty są wyjątki od wszelkich książkowych reguł, każde dziecko jest inne i inaczej zdobywa nowe umiejętności :-)

Klaczku, nie wiem jak to jest w GB ale w PL jesli Ci ktos grozi i odczuwasz realny lek o swoje zycie itd to sa to tak zwane grozby karalne i podlegaja karze o ile pamietam do lat 8-miu... nie musi Cie nikt tknac nawet, wystarcza dobry swiadek. Ja bym powaznie poszperala w necie i zaczela im kolo d... robic. Jak ich nie deportuja to moze posadza dziada :-D

Co do listy pewnie ze sie dopisuj, wiecej sikajacych to wieksze szanse na krechy :-D

Zjola moj mlody tancowal do piosenki z tytanika jak mial nie cale 7 miechow trzymal sie szczebli lozeczka i doopsko mu latalo na boki :-D widok komiczny i doprowadzal mnie do placzu ze smiechu tymi wyczynami, siedzial nie pamietam, a chodzil jak mial 9 poslizgnal sie na klocku i potem znow raczkowal do 12-stego miesiaca :-D ale tak jak martussia pisze, kazdy bobas sam indywidualnie odkrywa wszystko w swoim czasie.

Anty i tak trzymaj :-)

reklama
Zjolu - kciuki będą zaciśnięte na maksa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kłaczku - a nie wpadłam na to żeby się ważyć według dnia cyklu , zauważyłam właśnie ,że czasem te pół kg mam więcej ,a raz mniej, wiem tylko ,że tuż przed @ waga może wskazywać więcej i tak miałam przed @ 67 się pokazało ,a jak już dostałam to jest z powrotem 66.
kurczę zapomniałam co jeszcze miałam odpisać ,acha
Karola- kochana trzymajcie się ciepło , leż , leż i w przerwach leż odpoczywaj tak jak lekarz zalecił , życzę Ci żeby jednak się wszystko unormowało , a jeśli już będziesz musiała iść do szpitala to dasz radę jesteś twarda babka dla dzidziusia wszystko :tak:
Witam wszystkie kobietki i pozdrawiam życzę miłego dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry