Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tylko Karolka gdzieś eksmituj żeby go nie budzić![]()

karola no i co ci przyjdzie z tego zawału?;-)
kobietko waga może się zmienić nawet w ciągu dnia,ja zawsze rano ważę mniej:-(

bo to cimny narod jest:-) kobietka22,a cyce zdejmujesz
??? bo one tez swoje waza.
ja to sie pewnie uspie i taki bedzie finał
buziaczki kochane moje i do juterka 

U nas zaczelo sie od naslania inspekcji z councilu bo rzekomo u nas smierdzi moczem. Jak inspektor nic nie "wyweszyl", to zaczelo sie ladowanie piesciami w nasze drzwi i darcie ryja, najczesciej w srodku nocy. Czyt. polnoc i dalej. Walenie w drzwi, darcie mordy ze smrod, ze my jestesmy gnoje, cpuny, pijaki itd. Zaczelismy wzywac policje na takie akcje. Finalnie gnoj o 3 nad ranem stlukl nam drzwi mlotkiem, uszkodzil zarowno skrzydlo jak i "dziure na poczte" - zaliczyl z urzedu sprawe w sadzie i dostal nakaz wyplacenia 50 funtow naszemu landlordowi. Historie z atakiem kiedy wychodzilismy z domu, kiedy zwyzywal nas znow od cpunow, pijakow (powtarza sie) i powiedzial ze zadzwoni po policje bo trzymamy w domu martwe dziecko, juz opisywalam - przeciez gdybym Rajmunda nie przytrzymala, to by go z drzwiami do jego domu wstawil - teraz znow mnie na ulicy zbluzgal.. Gdzies po drodze mielismy wizyte policji (wizyt inspektorow z councilu nie policze) bo ktores z nich zadzwonilo na policje, ze my rozpylamy co 2h jakis gaz, od ktorego strasznie szczypia ich oczy. Musial gnoj widziec jak Rajmund wnosil do domu butle z dwutlenkiem wegla,uzywanego do spawania. Ile mozna? Zeby bylo smiesznie, gnoj ma (mial, juz mu kazali to poprawic) kamerke nad swoimi drzwiami, centralnie ustawiona na nasze drzwi wejsciowe i jakos tak sie skladalo, ze jazdy z dobijaniem sie do drzwi urzadzal zawsze kiedy bylam w domu sama. Cholera, mialam w ciazy takie "urozmaicenie" ze jak tylko mam mozliwosc to z rozkosza sie odegram.