• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zjolka, wojsko jeszcze zyje wiec spoko - poprawka ma sens nawet w poltorej doby po zasadniczej akcji. I dzidziol na luty.:tak: Mnie tam wsio rybka na kiedy dzidziol, byle by trafic.
Myszko, moj aniolek mial sie urodzic na przelomie grudnia i stycznia. Opuscil nas w czerwcu... Karol urodzil sie 08.stycznia, termin mial na 12 - praktycznie rok roznicy, ta sama pora... To nie ma znaczenia.
Baska, witaj wsrod nas... Przykro mi ze i Ty...

Witam kobietki,

Baśka zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*], masz rodzinę dla której musisz być silna, a jak będziesz miała słabszy dzień lub Cię przytłoczy to zawsze jesteśmy my, kobietki na cpp są kochane i zawsze wspierają :tak:,

angel pozdrowionka dla Ciebie, jako jedna ze staraczek dziękuję za kciuki :-)

kłaczku, jak dla mnie to też obojętne na jaki miesiąc, aby było zdrowe, marudziłam jak zaszłam, że na wrzesień to nie pasuje mi taki termin, teraz już mam więcej pokory i nie marudzę :baffled:

zjolu tak jak pisałam na odskoczni - pękły i kropka - wiem, że się martwisz i myślisz o tym, ja akurat doskonale to rozumiem bo też już myślę czy w tym miesiącu też pęknie, ale będzie dobrze :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry