izw my wczoraj znowu dostalismy jakas mała reklamowke,ale oprcz gazetki i jakis reklam była kawa zbozowa anatol-próbka,probka kremow na rozstepy zjajka,8 zaszetek espumisanu i wsio.do tej pory nie dostalismy zadnych butelek,pieluch itd,a z tego co wiem moja kolezanka ktora chodzila do tej samej sql rodzenia w tam tym roq i podostawała wiec nie wiem jak to jest.
anty2 to musisz dopomoc tej gumce w peknieciu;-) nio to poczekaj sobie jesio ten cykl,ale pozniej to juz dzialaj,bo bedzie ci sie ciezko zebrac.a jak maz chetny to wiesz...:-) lepiej zeby posuchy nie było... po co chlopak ma cierpiec

.
anilek &&&&&.
cocos to smutne,ze tutaj trafilas,a jeszcze smutniejsze,ze w tak poznej ciazy wszystko sie skonczyło.zapalam swiatełko dla twojego aniolka *...zostan z nami,nikt cie z tad nie przepedzi napewno.jak bedziesz gotowa to pisz.
dorotka witaj i czekamy na suwaczek

.
elka nie wiem.dzis mnie np nic nie cmi,ani nic.narazie bede czekac.
bett pij sobie mleko na zgage choc mnie nie pomaga...
kajasia nio to jak masz tendencje to juz nic z tym nie zrobisz...
witam sie z wami.wczoraj na zajeciach ze szkoly rodzenia bylismy nie całe 40 minut,bo byla cesarka i polozna nas pusciła.jeszcze jedne zajecia i koniec...dzis zauwazylam rano,ze opuscil mi sie troche brzuch...i wogole czuje,ze mala jest nizej,bo czesciej chodze do wc,siadam na kibelku,wypuszcze ze 3 krople,wstaje i po 2,3 minutach znowu musze isc sie załatwic...martwie sie czy nie za wczesnie zaczyna mi sie brzuch opuszczac??? jeszcze dzis sasiadke spodkałam i tez mi powiedziala,ze mam nizej brzuszek

...