Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Kiedyś od 30-60 dni, nie wiadomo czym długość spowodowana. Wiedziałam, że powodem braku dziecka jest długość cyklu czyli miałam 50% praktycznie szans w stosunku do dziewczyn u których cykle są w miarę regularne i trwają około 30 dni. Po tym co mi powiedział lekarz (rok intensywnych starań) myślę, że nie byłoby Juranda. Zaczęłam szukać w necie informacji kto ma takie problemy i w jaki sposób sobie radzi. Znalazłam wypowiedzi dziewczyn, które mieszkają za granicą, że zaczęły łykać macę (zioło rosnące chyba w Peru), zaczęłam tego szukać w Polsce. Udało raz mi się kupić, później musiałam zamawiać. Po około pół roku moje cykle stały się prawie idealne, co 30-35 dni @. Poprawiła się przemiana materii. Później nastąpił problem między mną a moim mężem, starania odłożone zostały na nie wiadomo ile. Wróciliśmy do starań i 3 miesiące i byłam w ciąży. Właśnie wpadła mi go głowy myśl, że może maca regulowała mój organizm i dlatego urodziłam dziecko? może należy zakupić ją znów.
. jeszcze jedno pytanko...czy smaruje się czymś specjalnym takie zszycie???czy ty;lo zwykła pielęgnacja...

no nie mogę :-( lekarze zabronili, tak plus minus do 3 tyg po poronieniu, a w zasadzie najlepiej po @Loi - jak Ci się chce to do dzieła, pokorzystaj trochę z męża dla sportu

dziś idę z Tymonkiem do kontroli, mam już dość tych antybiotyków.

wieczór sobotni naprawdę miły:-)
to ja już nie wiem, jak mam liczyć 
a chcę mieć jakiś pkt odniesienia, żeby jakkolwiek wiedzieć, na jakim etapie teraz jestem?
już się doczekać nie mogę
myślę, że poczekam spokojnie do @, w sumie można inaczej okazywać sobie bliskość.. :-)
i to bardzo, ale po tych 3 poronieniach wolę chuchać na zimne i robić tak, jak mi lekarze nakazali:-) czekać, to czekam :-)