• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Prija - gratuluję! zobaczysz, że ani się obejrzysz a będziesz miała suwaczek na tym samym etapie co ja. czuję się całkiem ok, staram się nie narzekać chociaż są dni że nie mogę się ruszyć, no ale czego się nie robi dla tych małych istotek

Lenka - trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

IZW - super, że u Ciebie wszystko w porządku, trzymam kciuki za siostrę &&&&&&&&&&&&&&&

Dulano - dużo zdrówka Ci życzę!!!

Angel - a czego zaczynasz się bać? tzn. myślisz ze czym ten ból jest wywołany?

reklama
anilek- to ja już się pomodliłam, bo potem zapomnę, &&&

lenka- pewnie już jesteś po, ale łap &&&

prija- gratki

plenitude- ja tam żaden ekspert w kwestii npr, prawda jest taka że jak nie ma monitoringu, to owulke można tylko w przybliżeniu do 2-3 dni określić i chyba nie ma na to mocnych

kłaczek- &&&&&&&&&&&&&&&&&&

martussia- no pewnie, że wszystko jest ok, nie może być inaczej

ameritum nie ciążę akurat wykluczam,gdzie przy tak niskich temperaturach:eek::confused: raczej myślałam że może owulacja się zbliza sama już nie wiem kochana co mam myśleć a od kilku dni czuję podbrzusze,ciągnie chwilami raz z prawej po chwili z lewej,kłucia itd..

Angel - moje pierwsze skojarzenie było takie jak u Ameritum... na torbielach się nie znam, ale Ciebie ciągnie raz z jednej raz z drugiej, a torbiel to mi się kojarzy, że ma się raczej z jednej strony?

majra na nfz w matce polce.czy trudno??? nie...tylko czeka sie dlugo,bo ok.miesiaca...angel dlatego ja nigdy nie bawilam sie w mierzenie tempki,bo zgłupiec mozna...organizm kobiety jest tak skomplikowany,ze co miesiac moze zachowywac sie inaczej...klaczek...hmmm...a @ kiedy??? loi ucłuje synka na urodzinki:tak:.gatto co u was??? jak juz daleko suwaczek...kurcze jak ten czas leci...anilek77 gratulacje mega...

hej,
Angel może być to kłucie owulacyjne ja tak miałam przed 2 ciążą, a potem też kłuło jak zarode się zagnieżdzał. Zawsze ten sam jajnik mnie kuł.
Mysiak współczuje mdłości, znam ten ból.
Gratki dla Nowych ciężarówek i kciuki za kolejne!!!
Widze, że czarny sierpień zmienił się w fasolkowy październik, oby tak już zostało!!!!!
Poprosze o Kciuki za jutrzejszy egzamin na prawko!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry