Hej, witam Was wszystkie, ciągle nurtuje mnie mysl o jak najszybszym zaczeciu staran nad fasoleczka. Dzis znalazlam niezly artykul, poniżej załączam fragnemt tekstu oraz link do strony. Sedecznie polecam wszystkim, aj sie po min lepiej poczułam i zaswiecilo mi sie swiatelko nadziei. Obserwowano 91 ciąż po samoistnym poronieniu. U 19 kobiet poczęcie nastąpiło w ciągu 12 tygodni (z tego 5 w czasie pierwszych 4 tygodni) i w żadnym przypadku nie doszło do poronienia. U 18 kobiet przebieg ciąży był normalny, u jednej dziecko wykazywało opóźnienie wzrostu. 30 ciąż poczęło się w okresie od 13 do 26 tygodni po poronieniu samoistnym. Z tego 29 ciąż przebiegało normalnie, u jednej pacjentki ciążę rozwiązano przez cięcie cearskie w 34. tygodniu (dziecko zdrowe). Dalsze 42 ciąże nastąpiły z poczęcia w okresie późniejszym niż 26 tygodni po poronieniu. Z tego 30 wykazywało normalny przebieg, 7 skończyło się ponownym poronieniem w czasie 3 pierwszych miesięcy. 5 ciąż wykazało komplikacje (np. opóźniony wzrost w macicy, poród przedwczesny), ale we wszystkich przypadkach doszło do urodzenia żywego dziecka. oraz link: AKT MA

i komu trzeba gratuluję
i spakowałam wkońcu wszystkie ciuchy brata których jeszcze nie zabrał

... Dzień był bardzo udany, trochę przyjemych zakupów, lody i kolacja w restauracji. Dla mnie było super!

Nie martw się, nie jesteś sama. My tu jesteśmy i pomożemy, jak tylko możemy! Wszystko się ułoży!