• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katka ja wogóle to jestem w szoku, że ciąży niema bo dni płodne wykorzystane na maksa:-D więc może rzeczywiście przez torbiel brak owulacji był, albo przez M bo on ostatnio przemęczony. Zobaczymy we wtorek. Jak Ty się masz?
Ktr Kochana a który to tydzień ciąży by był?Jakoś wczesny,pewnie nawet 5 niema??? Ja już sie nauczyłam, że niema co tak wcześnie chodzić do lekarza. Z Alą w ciąży poszłam na początku 5 i wmawiali mi, że pusty pęcherzyk i że ciąża do usunięcia, a w ciąży z Aniołkiem poszłam w 6 to ciąża była mniejsza i też gin nic nie wyszukał. Mój kazał mi przyjść w następnej ciąży w 7-8 wtedy już wszystko wiadomo. Wcześniej to tylko niepotrzebny stres. Będzie Kochana dobrze!!!! Któraś z Nas wkońcu musi być w tej ciąży nie?;) Więc wypadło na Ciebie:D A Ala rzeczywiście u dziadków,ale czy mnie to stresuje raczej nie:) Wkońcu mogę sie wyspać i odpocząć;)

reklama
Ktr u mnie ani w pierwszej ani w drugiej ciazy nie bylo na pierwszych wizytach nic widac. w pierwszej ciazy to jeden madry lekarz mnie straszyl ze moze torbiel. Beta bedzie na pewno bardziej miarodajna. trzymam && zeby bylo wszystko ok:)

Tak tak, wiem, że za wcześnie na jakiś pęcherzyk i to mnie nie stresuje, bo to jest dokładnie termin @. plamienia miałam 4 i 5 grudnia (czyli 22 i 23 dc). wiec to pewnie było plamienie implantacyjne.
Wizyta miała głównie cel taki, aby za wczasu dostać dupka i dostałam, bo chyba powstał krwiak już, ale gin nie chciał tam za dużo ruszać. Powiedział, że: "jest nieregularny kształt i chyba tu powstaje krwiak"
Kazał czekać, ale mówi ze za tydzień chce mnie zobaczyć bo za tydzień już powinien maleńki pęcherzyk zobaczyć. No chyba, że beta nie wyjdzie ciążowa...

teraz jest 30 dc od ostatniej @... więc chyba 4 tydzień. (ostatnią @ miałam 13.11, a cykle 26-28 dni)

Ostatnia edycja:
Aniii - dzięki, u mnie jakoś leci... szybko leci. nie wierzę że to już miesiąc minął od porodu. czuję się jakbym tydzień temu wróciła ze szpitala. Tusia dzisiaj trochę marudzi, ale ogólnie zaczęła trochę więcej sypiać w dzień, więc mam szansę zrobić cokolwiek. a jak Ty się miewasz? jak Hania?

IZW - trzymam kciuki za szybki poród &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Malgonia - u lekarza prywatnego oprócz zdjęć z USG dostawałam do nich dokładny opis, wszystkie pomiary itp.

Witam
Przepraszam,ale nie doczytam,mam chwilke i tylko tak pobieznie przejrzalam wszystko ,przepraszam
Probuje jeszcze raz z tym zdjeciem,ale przyznaje,ze ja gamon w takich sprawach

Załączniki

• hhh.jpg
    hhh.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Agnieszkaala no przykro mi, żę jednak @:-( Ja na swoją wciąż czekam, wolałabym już mieć z głowy i zacząć działać. Może w następnym cyklu uda nam się obu zaskoczyć,fajnie by było :)

Hona śliczne maleństwo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry