agnieszkaala
Fanka BB :)
Katka ja wogóle to jestem w szoku, że ciąży niema bo dni płodne wykorzystane na maksa
więc może rzeczywiście przez torbiel brak owulacji był, albo przez M bo on ostatnio przemęczony. Zobaczymy we wtorek. Jak Ty się masz?
Ktr Kochana a który to tydzień ciąży by był?Jakoś wczesny,pewnie nawet 5 niema??? Ja już sie nauczyłam, że niema co tak wcześnie chodzić do lekarza. Z Alą w ciąży poszłam na początku 5 i wmawiali mi, że pusty pęcherzyk i że ciąża do usunięcia, a w ciąży z Aniołkiem poszłam w 6 to ciąża była mniejsza i też gin nic nie wyszukał. Mój kazał mi przyjść w następnej ciąży w 7-8 wtedy już wszystko wiadomo. Wcześniej to tylko niepotrzebny stres. Będzie Kochana dobrze!!!! Któraś z Nas wkońcu musi być w tej ciąży nie?
Więc wypadło na Ciebie
A Ala rzeczywiście u dziadków,ale czy mnie to stresuje raczej nie
Wkońcu mogę sie wyspać i odpocząć
więc może rzeczywiście przez torbiel brak owulacji był, albo przez M bo on ostatnio przemęczony. Zobaczymy we wtorek. Jak Ty się masz? Ktr Kochana a który to tydzień ciąży by był?Jakoś wczesny,pewnie nawet 5 niema??? Ja już sie nauczyłam, że niema co tak wcześnie chodzić do lekarza. Z Alą w ciąży poszłam na początku 5 i wmawiali mi, że pusty pęcherzyk i że ciąża do usunięcia, a w ciąży z Aniołkiem poszłam w 6 to ciąża była mniejsza i też gin nic nie wyszukał. Mój kazał mi przyjść w następnej ciąży w 7-8 wtedy już wszystko wiadomo. Wcześniej to tylko niepotrzebny stres. Będzie Kochana dobrze!!!! Któraś z Nas wkońcu musi być w tej ciąży nie?