• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć
dawno tu nie zaglądałam ale widzę że są powody do radości
ogromne gratulacje Hona :-):-):-) "doskonały w każdym calu" jak to ładnie ujęłaś, cieszę się ogromnie

u mnie nic szczególnego się nie dzieje, jutro mijają 3 tygodnie po #, miesiączki brak, nadal plamię i czasami coś mnie zakuje w podbrzuszu, nie wiem czy to nie przypadkiem jajnik, ale pewności nie mam...
Z samopoczuciem bywa różnie, ale dajemy radę. Nadal też czekam za wynikami badań genetycznych na płeć, więc ostateczne pożegnanie naszego Skarbka odwleka się w czasie, nie będzie fajnie jak wypadnie nam iść na cmentarz w święta albo zaraz po... no ale cóż, nie jestem w stanie niczego przyspieszyć więc trzeba czekać

reklama
Edyta89, ja również czekałam na wyniki badań na płeć, ale nie byłam w stanie spokojnie przyjąć do wiadomości, że to trwa co najmniej 3 tygodnie i dzwoniłam tam co drugi dzień, wyniki były po 7 roboczych dniach więc chyba pomogło;-);-)

agnieszkaala: no cóż... z nowym rokiem nowym krokiem!!!!:tak:

hona: no cudny ten Twój skarb!!!! Śliczny!:cool2:

ktr: jak ja poszłam na wizytę w terminie miesiączki (mniej-więcej, bo u mnie to nigdy do końca nie wiadomo...), po teście, na którym była bledziutka druga kreska, to na usg widać było tylko malusieńską kropkę. I to było to! :tak: Miałam krwiaka z 20 razy większego od tej kropki i nie wiem czy pamiętasz,ale musiałam leżeć plackiem. Przeleżałam tak na serio 2 tygodnie, a 2 kolejne oszczędzałam się bardzo i krwiak się wchłonął!:-) Brałam dupka 3x2, luteinę 2x2 i cyclonamine 3x2. Dziś maluch ma pewnie z 3cm (jutro idę na USG)a ja biorę dupka 3x1, luteinę 2x2, cyclonamine 2x1. Mam nadzieję, że wkrótce odstawię te piguły. :-)

edyta; trzymam kciuki, żeby udało się szybko te badania załatwić... Buziak!

Laseczki trzymajcie jutro po południu swe mocodajne kciukasy, żeby moja kruszynka była zdrowiutka i miała odpowiednią przezierność karkową. Dziękuję z góry!!!!:tak: Oczywiście po wizycie dam znać co i jak.

reklama
hej dziewczynki, dzisiaj bylam u gina i dostalam zielone swiatlo na staranka. POwiedzial ze po tym okresie mozemy sie starac, ale to bedzie dopiero 2 okres po poronieniu.... nie wiem czy to nie za wczesnie.... i czy nie poczekac jeszcze i po 3 okresie zaczac starania... co o tym myslicie??? Pytanie do dziewczyn, ktore sa juz w ciazy: po jakim czasie zaczelyscie starania? przypomne jeszcze ze jestem po lyzeczkowaniu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry