Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzidziol wydaje mi się wymiarowy, także spoko! GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. :-)
:-)
:-)
Tylko pamiętaj,zeby teraz stosować "olewkę" w pracy;-)i się nie denerwować na szefa idiotę...
...na szczescie nie trwaja dlugo,bo po jakies 15minut,ale darcie sie jest okrutne...nisiao mnie kiedys przy ciazy biochem.lekarz powiedzial,ze jesli kobiety nie mialyby reguralnych @,nie czekaly na dziecko to 50% nie wiedzialaby,ze roni ciaze...straszne to jest niestety...my czekamy,sprawdzamy,a jak jest taka sytuacja jak u ciebie to myslimy,ze cos moglo byc,ale znowu sie nie udalo...trzymaj sie kochana...mam nadzieje,ze badania wyjasnia wszystko...agnieszkaala to moze w nowy rok wejdziecie
z nowa energia i sila do dzialania i kto wie moze swieta wielkanocne beda juz we 4???zycze wam tego.jak mala z tymi infekcjami?plenitude

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super kurde wiedzialam,ze bedzie oki.u ali serdunio bylo w 6tc tez
.nie pamietam ile na tym etapie miala.kochana uda sie
.no to termin jakos na sierpien bedziesz miala???? my tez w swieta bylismy juz we 3.ja ostatnia @ mialam 30.11.super tak sie ciesze,ze juz nawet serduszko jest...nowy rok,nowe zycie....ahhhh....:-):-).izw &&&&&&&&&&&& za was kochane.nie wazne kiedy urodzisz...wrocicie do domku juz razem.a jak siostra sobie radzi??? 13x13 witaj.ja tez mam Alicje i dwa aniolki....wesolych swiat
.anilek77 ja w 20tc wiedzialam.