• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane, tak, jak już pisałam przed Świętami życzę Wam spełnienia marzeń, dla każdej oznacza to coś innego, ale myślę, że w gruncie rzeczy sprowadza się do jednego - czyli tulenia w ramionach naszych będących już na świecie no i TYCH przyszłych dzieci. Wierzę, że każda z nas doczeka tego cudu. Życzę zarówno Wam, jak i sobie dużo wiary w siebie i pogody ducha!! Dziękuję kochane, że mogę tu z Wami być.

reklama
Dziewczynki ja też życzę każdej z osobna spełnienia marzeń w Nowym Roku, aby każdej z nas udało sie zajść i bezproblemowo donosić ciążę i urodzić piękne dzieciaczki:)

Ja znowu jestem w ciąży - dzisiaj wypadałby termin @, od tygodnia testy wychodziły mi pozytywnie, na początku kreseczka coraz grubsza a od przedwczoraj trochę mało urosło według mnie (kreseczka nadal nie jest taka jak kontrolna)`. Zresztą od początku mam bóle podbrzusza a wczoraj przez jakiś czas kawowy śluz....:no: Jutro jeśli uda mi sie wyrwać z pracy to podlecę na betę. Niestety mam złe przeczucia że kolejny raz stracę tą ciążę - po raz czwarty :no: A jeśli tak to już nie pozostaje mi nic innego jak zrobić badania autoimmunologiczne i HSG USG macicy które wykaże czy nie ma jakiegoś problemu ze śluzówką macicy....Teraz tylko modlitwa mi pozostaje, proszę Was o kciuki i modlitwę bo jest mi to strasznie potrzebne.

laski muszę wam to powiedzieć, bo jestem aż sama w szoku :P chyba mój najlepszy sylwester i Nowy Rok ahhh
wczoraj byliśmy u znajomych, jak wam mówiłam, Kasia miała termin na 11 stycznia i nie zapowiadało się, żeby urodziła wcześniej, bo żadne znaki na ziemi i niebie na to nie wskazywały!! w ogóle jej nie zbierało, posiedzieliśmy do 3, pośmialiśmy się, a tu dzisiaj o 10 rano szpital i porodówka i po 13stej przyszła na świat cudowna Zuzia :-)
cuda się zdarzają, bo też dwa miesiące leżała plackiem, miała ogormnego krwiaka i odklejającą się kosmówkę i co? Zuzka ma 52 cm i waży 3300 g :D normalnie dalej w to uwierzyć nie mogę!

enya a za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki!!!

Hej Kochane,
Ja już powrotem w domku – Sylwek spokojny, nastrojowy i filmowy. Jakoś ciężko, ale daliśmy sobie radę. Mam ogromnego stresa – wracam jutro do pracy. Po dokladnie pol roku i to do nowej pracy. Boję się bardzo jak tam będzie jacy ludzie, jaka praca i w ogóle. Trzymajcie kciuk asy proszę.
Anii – cieszę się bardzo, ze z Hanią wszytsko już ok. Na pewnoe się najadłaś strachu.
Majra – dasz radę – trzymaj się dzielnie!
Pleni – alez ten czas zasuwa.. Niesamowite. Czekam na czawrtekJ
Izka – trzymam kciuki za jutro i cieszę się, że wszytsko jest gites.
Mysiak – może dzidzia będzie wegetarianinem?:)
Nisiao – no to czekamyJ
IZW – dzidizus jak z reklamy – ogromne szczescieJ
Agnieszkaala – trzymam kciuk asy – może 13 będzie jednak szczesliwaJ
Enya - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&77
Tekla - hop, hop?:)

katka kochana jesteś, że pamiętasz o mojej wizycie :) mam o 15stej, a mam większego stresa niż przed pierwszym usg.. ehh no ale to dlatego, że ostatnio właśnie na drugim usg okazało się, że serducho nie bije :/
dzisiaj jak wstałam to żadnych nudności nawet ehh aż się wystrachałam, bo od kilku dni już tak, ale kochana teściowa zrobiła mi jajecznicę i się zaczęło hehe aż mi ulżyło, że mnie na wymioty ciągnęło :)
to trzymam mocno kciukasy za Ciebie!! będzie dooobrze

reklama
Izka - kibicuję ci bardzo mocno, a że teściowa zrobiła jajeczniczę, co Cię zmuliła to jakos mnie nie dziwi:D:D Nie no zartuje - moze tylko ja mam taką jak z kawałów. Ja też trzymam kciuki za siebie - już bym chciała, żeby było dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry