• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Malgonia,ja bylam na zwolnieniu do konca grudnia a # mialam 19 listopada. dzis jeszcze urlop a jutro do pracy:( ale w styczniu prawdopodobnie wezme jeszcze z miesiac zwolnienia. czuje sie duzo lepiej.ale jakos nie czuje sie na silach zeby pracowac,tym bardziej ze lada dzien jedna z dziewczyn w pracy urodzi wiec bedzie to temat nr 1.

reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!!!
Małgonia ja na zwolnieniu byłam 2 tyg ale jak poszłam do lekarki na kontrolę to chciała dać mi jeszcze zwolnienie tylko ja wolałam już wrócić do pracy ale jak ty nie czujesz się na siłach to śmiało poproś o jeszcze.

Ostatnia edycja:
Małgonia ja byłam na zwolnieniu w sumie 4 tygodnie.Na początek dwa tyg a potem przedłuzałam jeszcze o dwa.mimo to do konca jakos nie byłam gotowa na powrót do pracy.Jednak w pracy to ja w sumie odciągnęłam te myśli o tym wszytkim.

Dziewczyny dziś zapisalam sie do ginekologa.Boję się jakoś.Wiem ze nic nie bedzie,a boje sie ze dowiem się czegos nie miłego,że cos mi się tam porobiło.

enya- widziałam na wykresie, że martwisz się negatywnymi testami owu, nie przejmuj się mi też na początku wychodziły negatywne, i testy ciążowe też pokazywały różne odcienie drugiej kreski, czasem popołudniowy test był ciemniejszy nić poranny &&&&&&&&&&

hej dziewczyny, u mnie dupa tak, jak przypuszczałam.. wróciłam dziś do pracy i od razu dostałam wypowiedzenie. Moja szefowa jednak dopięła swego i zwolniła już wszystkie osoby ze starej ekipy sprzed jej przyjścia do naszej firmy. Nie dostałam w sumie konkretnego powodu tylko gadki w stylu: "potrzebujemy jednak osoby o innych kwalifikacjach" (a przez 3 lata moje kwalifikacje były ok?!), ale nie chciałam robić żadnych awantur, bo mój mąż także pracuje w tej firmie. Podpisałam wypowiedzenie i jedyny co mogłam zrobić w tym akcie bezsilności to podałam na do wiedzenia rękę dyrektorowi a mojej szefowej nie. Powinnam iść do sadu pracy, że zostałam zwolniona z powodu ciąży, poronienia i 4-miesięcznej nieobecności, ale nie mam na to siły. Tak więc zaczął się nowy rok a ja jestem bez ciąży, bez mojego Jasia, z którym byłabym teraz w 24 tc no i bez pracy, ale za to ze złamaną wiarą w siebie i brakiem sił na cokolwiek.

Nisiao ale dziś się zapisałaś czy dziś masz wizytę? W każdym razie trzymam &&&&&&&&&

Matita przykro mi, że tak Ci się zaczął kiepsko rok. Faktycznie w sądzie pracy miałabyś duże szanse, ale nie ma co sobie nerwów szarpać. Mam nadzieję, że znajdziesz fajniejszą pracę wkrótce.

Neta81 DZiś się zapisałam i dziś mam wizytę na godz 14.30.Boję się...wiadomo jak to z wizytą u ginekologa,zawsze stres.Poza tym martwię się czy coś tam mi się nie porobiło.Pewnie zrobi mi cytologię itp,bo trzeba znależć przyczynę tych plamień dziwnych....poza tymte wyniki testu dlaczego z drugą kreską.Robiłam3 i też wyszedł z taką delikatnąale tomini mini.Nie wiadomo czy to reakcja na mocz taka....

Witam w Nowym Roku.I zycze wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen.

Wybaczcie,ale nie doczytam Was,jest tego zbyt duzo.Ostatnio troche Was zaniedbalam,ale mam nadzieje,ze rozumiecie.Alan jest teraz calym moim swiatem:tak:Wpadam doslownie na chwile,bo slysze,ze juz sie budzi.Trzymajcie sie kochane,nie jestem na bierzaco,nie wiem co u ktorej slychac,ktorej udalo sie zaciazyc?Trzymam kciuki za wszystkie bez wyjatku,oby pospelnialy sie Wasze wszystkie marzenia.

reklama
nisiao: kciuki zaciskam jak mogę!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

matita: kurczę, no to pechowo się ten rok rozpoczął, ale powiem Ci, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Ja jestem zdania, że nic nie dzieje się bez przyczyny i że ma swoje konsekwencje, których nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Często są one pozytywne, więc głowa do góry!!!

małgonia: ja miałam tylko tydzień zwolnienia, bo moje przedszkolaki żegnały przedszkole, a ja jestem ich jedyną wychowawczynią, więc nie mogłam im tego zrobić, że do wakacji się nie pojawię... Ale przedstawienie mi nie wyszło, bo ja nie miałam w ogóle chęci ani nastroju na publiczne występy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry