• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
katka co do za dziadostwo masz???Ja pierd...i nic na to nie działa???Bidulko Ty moja,jakbyś mało miała nerwów:(((
Trzymam mocno kciuki,żeby lekarze cos na to szybko zaradzili!
A jeśli chodzi o płeć ...hmm...mam nadzieję,że 5 lutego łądnie pokaże co tam ma...chociaż obie chyba juz wiemy,że zaskoczenia nie będzie;)Mega buziaki dla Ciebie,cieszę się,że nas odwiedziłąś:)))

Ja się dzis no-spuje.... wziełam juz 3 szt 40mg jakos dziwnie sie czuje i ine wiem czy maly sie tak wpoina czy co?? czy moze zaczynaja sie znow skurcze Braxtona-Hicksa... ale jakos dla bezpieczenstwa łyknełam tablety. Musze kupic magnez, zrobic coś z zajadami na twarzy, bo całe usta niedługo mi zaatakuje.... to tak po krótce

Katka trzymam kciuki za leczenie... a antybiotykogram ci robili na co ta franca jest wrażliwa??

emka widze ze my wizytujemy zawsze tego samego dnia haha ciekawe dlaczego :)

Plenitude ani waz sie zniknąc .... my tu dla Ciebie jestesmy teraz :)

enya ja wciaz zaciskam kciuki....

malgonia, dobrze, że genetyczne ok!! cieszę się, bo ze wszystkim innym jeśli coś wyjdzie można walczyć i leczyć:tak: daj znać jak już będą.

enya, kciuki zacisnęłam już dawno i nie puszczam :tak::tak: jutro wszystko będzie pięknie, serducho będzie walić dzwon:-)

Pleni: no to dobrze... Będziemy Cię wspierać a i też trochę zawracać głowę pierdołami, żeby Ci czas szybciej biegł i myśli skierowały się na inny tor. Tak nas trochę wystraszyłaś, że Cię może mniej być, a my tu na Ciebie liczymy. Będzie dobrze. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry