• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej,
Matita gratuluje znalezienia pracyJ wiem jaka musi to być radość.Sama szukam już dużo czasu i nic.
Katka kurcze do d… to wszystkoLprzykro mi strasznie, że to cholerstwo tak się Ciebie trzyma. Mam nadzieje, żelekarz wymyśli jakąś inny sposób leczenia, niż szpitalny.
Enya trzymam mocno kciuki!! czekam na info.

enya kciukasy oczywiście są i będą &&&&&& nie wolno panikować, bo później się okazuje tylko, że nie było to potrzebne :)

Katka, ale masz przeboje :/ nie zazdroszcze.. jakies pieronstwo Cię chyba polubiło..

Malgonia super, że kariotyp ok :) teraz tylko odczekać chwilkę, odetchnąć i jak będziecie gotowi to walczyć o fasolkę :)

a ja dzisiaj jak dostane wene i zbiorę siły zamierzam wybrać się na sklepy i cosik upolować :) bo jak narazie nie chce mi się z piżamy nawet wychodzić

czarna: rozruszał się w ten sam dzień, gdy wam się żaliłam. To był też dzień, na który miałam wyznaczony termin porodu tego dziecka, które nie przyszło na świat, więc uważam, że to jakiś znak z góry. :tak: Rusza się delikatnie na razie, ale czuję łobuza. ;-)
Daj znać za tydzień czy córa czyn syn.:tak:

Ostatnia edycja:
enya kciuki zaciśnięte!!! &&&&&
malgoniu - super, że badania wyszły dobrze! Teraz musi być już tylko lepiej.
Katka A przy posiewie tych bakterii dołączyli Ci też antybiogram? Czy po prostu dają Ci antybiotyki z nadzieją, ze może "a nóż, widelec się uda trafić" Dzięki antybiogramowi można włączyć antybiotyk celowany. Antybiotyki celowane powodują likwidację całkowitą zakażenia spowodowanego przez te bakterie.
Neta81, a co u Ciebie tak ogólnie?

Ja dziewczyny właśnie przeżyłam burzę emocji.... od złości (a wręcz wkurw..) przez zwątpienie, smutek, żal, rozgoryczenie do nienawiści!!!! Strasznie się zryczałam. Byłam na cmentarzu u chłopców i jakaś *&%!!@#$ hiena ukradła małe kolorowe samochodziki, które ostatnio zaniosłam chłopcom. Chciałam im dać coś od siebie, znalazłam takie śliczne zabaweczki i co? okradli ich. Stałam tam i miałam ochotę rozłożyć ręce i się drzeć. Zabrali im zabaweczki od mamy i taty. Kaspianek i Dominik na pewno teraz płaczą... nie dość, że ich nie ma z nami to jeszcze nie mogą się nacieszyć prezentem od nas!!!! Byłam tak silnie wstrząśnięta, że jakbym spotkała tą osobę to nie wiem jakby to się skończyło... chyba bym rozszarpała w przypływie adrenaliny!!! Jak można okradać grób dziecka? I to jeszcze tak chamsko były wygrzebane spod śniegu - u kolegów moich chłopców tak samo - ktoś łaził i odgarniał śnieg z nagrobków!!!! No dacie wiarę? Ten złodziej nie szedł i przypadkiem sobie ich nie zabrał, bo mu wpadły w oczy! CHODZIŁ I ODGARNIAŁ ŚNIEG Z GROBÓW... PRZESZUKIWAŁ! co za kur***stwo!
Przepraszam za brzydkie słowa (mimo, że ocenzurowane) ale nie potrafię inaczej nazwać tych ludzi.

Ostatnia edycja:
enya kciuki zaciśnięte!!! &&&&&
malgoniu - super, że badania wyszły dobrze! Teraz musi być już tylko lepiej.
Katka A przy posiewie tych bakterii dołączyli Ci też antybiogram? Czy po prostu dają Ci antybiotyki z nadzieją, ze może "a nóż, widelec się uda trafić" Dzięki antybiogramowi można włączyć antybiotyk celowany. Antybiotyki celowane powodują likwidację całkowitą zakażenia spowodowanego przez te bakterie.
Neta81, a co u Ciebie tak ogólnie?

Ja dziewczyny właśnie przeżyłam burzę emocji.... od złości (a wręcz wkurw..) przez zwątpienie, smutek, żal, rozgoryczenie do nienawiści!!!! Strasznie się zryczałam. Byłam na cmentarzu u chłopców i jakaś *&%!!@#$ hiena ukradła małe kolorowe samochodziki, które ostatnio zaniosłam chłopcom. Chciałam im dać coś od siebie, znalazłam takie śliczne zabaweczki i co? okradli ich. Stałam tam i miałam ochotę rozłożyć ręce i się drzeć. Zabrali im zabaweczki od mamy i taty. Kaspianek i Dominik na pewno teraz płaczą... nie dość, że ich nie ma z nami to jeszcze nie mogą się nacieszyć prezentem od nas!!!! Byłam tak silnie wstrząśnięta, że jakbym spotkała tą osobę to nie wiem jakby to się skończyło... chyba bym rozszarpała w przypływie adrenaliny!!! Jak można okradać grób dziecka? I to jeszcze tak chamsko były wygrzebane spod śniegu - u kolegów moich chłopców tak samo - ktoś łaził i odgarniał śnieg z nagrobków!!!! No dacie wiarę? Ten złodziej nie szedł i przypadkiem sobie ich nie zabrał, bo mu wpadły w oczy! CHODZIŁ I ODGARNIAŁ ŚNIEG Z GROBÓW... PRZESZUKIWAŁ! co za kur*****stwo!

tekla faktycznie kur***** żeby okradać Aniołki, ludzie sumienia nie mają...
Ja mam dziś 19 dc i myślę,że wezmę duphaston do 25 dc bo tak brałam przed ciążą. Nawet jeśli nie udało mi się zajść to przynajmniej @ przyjdzie w miarę rozsądnym terminie. Staranka u nas były w 10,11,13,15 i 17dc zatem zrobiliśmy co mogliśmy, reszta w rękach natury. Powiem Ci szczerze, że przywykłam do siedzenia w domu, w końcu mam czas posprzątać, zrobić obiad, zająć się dzieckiem, nie wiem jak ja do pracy wrócę, zupełnie pozmieniały mi się priorytety po tym wszystkim.
Pozdrawiam Cię kochana :)

reklama
Tekla-no co za ludzie przecież to podłość :wściekła/y: jak tak można okradać groby to się w głowie nie mieści po prostu jeszcze grób aniołków no ja też gdybym coś takiego ujrzała to bym rozszarpała chyba , przytulam kochana :*
Katka- kochana dużo dużo zdrówka Ci życzę z całego serca:*
Enya- trzymam mocno kciuki za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Plenitude - podpisuję się pod słowami dziewczyn bądź z nami i nie poddawaj się ja wierzę ,że wszystko się pozytywnie wyjaśni modlę się za Was:*
a u mnie co mąż mi zrobił śniadanko mi i cioci rozpieszcza nas od samego rana , kawka wypita leki wzięłam , myślę o spacerku jakimś żeby tak nie siedzieć w domku całe dnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry