Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rusza się delikatnie na razie, ale czuję łobuza. ;-)
enya kciuki zaciśnięte!!! &&&&&
malgoniu - super, że badania wyszły dobrze! Teraz musi być już tylko lepiej.
Katka A przy posiewie tych bakterii dołączyli Ci też antybiogram? Czy po prostu dają Ci antybiotyki z nadzieją, ze może "a nóż, widelec się uda trafić" Dzięki antybiogramowi można włączyć antybiotyk celowany. Antybiotyki celowane powodują likwidację całkowitą zakażenia spowodowanego przez te bakterie.
Neta81, a co u Ciebie tak ogólnie?
Ja dziewczyny właśnie przeżyłam burzę emocji.... od złości (a wręcz wkurw..) przez zwątpienie, smutek, żal, rozgoryczenie do nienawiści!!!! Strasznie się zryczałam. Byłam na cmentarzu u chłopców i jakaś *&%!!@#$ hiena ukradła małe kolorowe samochodziki, które ostatnio zaniosłam chłopcom. Chciałam im dać coś od siebie, znalazłam takie śliczne zabaweczki i co? okradli ich. Stałam tam i miałam ochotę rozłożyć ręce i się drzeć. Zabrali im zabaweczki od mamy i taty. Kaspianek i Dominik na pewno teraz płaczą... nie dość, że ich nie ma z nami to jeszcze nie mogą się nacieszyć prezentem od nas!!!! Byłam tak silnie wstrząśnięta, że jakbym spotkała tą osobę to nie wiem jakby to się skończyło... chyba bym rozszarpała w przypływie adrenaliny!!! Jak można okradać grób dziecka? I to jeszcze tak chamsko były wygrzebane spod śniegu - u kolegów moich chłopców tak samo - ktoś łaził i odgarniał śnieg z nagrobków!!!! No dacie wiarę? Ten złodziej nie szedł i przypadkiem sobie ich nie zabrał, bo mu wpadły w oczy! CHODZIŁ I ODGARNIAŁ ŚNIEG Z GROBÓW... PRZESZUKIWAŁ! co za kur*****stwo!
jak tak można okradać groby to się w głowie nie mieści po prostu jeszcze grób aniołków no ja też gdybym coś takiego ujrzała to bym rozszarpała chyba , przytulam kochana :*