Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Neta, ja tez chce od razu i zamierzam NIE schizowac. Caly ten czas bylas na zwolnieniu od #, ze teraz wracasz? Ja wracam za tydzien. Ale tez nie chce. Dobrze mi prowadzac taki tryb zycia, jak teraz. Fajnie sie skupic na rodzinie. Swojej, nie cudzych. I myslec o swoim dziecku, nie o cudzych.
Czy dobrze rozumiem, ze masz dzieciaczka z ADHD? W ktorej jest klasie? Wprawdzie jak mialam dzieciaczka z ADHD pod swoimi skrzydlami w podstawowce to walczylam o indywidualne dla niego niedlugo po tym, jak go przejelam w 4 klasie, ale na jak najkrocej. Tylko tyle, zeby nadgonic z zaleglosciami, ktore zdazyl sobie zrobic. Potem dazylismy do tego, zeby wrocil do klasy. Wprawdzie duzo latwiej nam sie pracowalo, jak on byl osobno, klasa osobnoale jestem ogromna przeciwniczka izolowania dzieci, chocby dlatego, ze kiedy maja zdobyc kompetencje spoleczne, jak nie teraz? Kazdy nauczyciel na pewno ma jedna godzine w tygodniu przeznaczona na prace z uczniami, ktorzy maja jakies trudnosci, mozna sprobowac pogadac z nauczycielem, czy wtedy na osobnosci albo w mniejszej grupie nie bedzie chcial popracowac z dzieckiem i wesprzec. Czy mialas okazje brac udzial na poczatku roku w tworzeniu Karty Indywidualnych Potrzeb Ucznia? O ile sie nie myle, w tym roku cos takiego sie tworzy i przedstawia rodzicowi, rodzic tez ma prawo brac udzial w posiedzeniu komisji podczas gdy komisja tworzy taka karte dla jego dziecka.

lepiej mi tu napisz jakie mieszanki zjadasz na śniadanko hi hi
no troszkę minęło ale cały czas o was pamiętałam
buziaczki dla was;-)pleni nie martw się kochana bo wiesz że to niczego nie zmieni nie raz już przerabiałyśmy dołki a zobacz jak pięknie wyszło masz swojego upragnionego szkrabka w brzuchu
;-)bez względu na to jaki będzie wynik to i tak będzie kochane maleństwo nie martw się kochana ;-)będzie dobrze trzeba być dobrej myśli i odpędzać te złe;-)ucałuj maluszka i pogłaskaj po brzusiu od cioci
nie wiem czy dobrze odczytałam twoją treść jeśli tak to napisz mi dokładnie na priv oki,buzka:*:*:*agnieszkaala ajj kochana u mnie bez zmian nawet był moment że uważaliśmy
jakoś poczułam się osaczona tym wszystkim 
dlatego musiałam odpuścić i zacząć żyć
:-) teraz jak M wrócił nie uważaliśmy ale jest oki psychika luz bluz 
pracuje umowę mam na 4lata i tak jakoś fajnie między ludzmi odżyłam :-)
bett to faktycznie jest już słodziutka zdjęcia niuni poproszę:-)
najważniejsze że malutka jest cała i zdrowa a zresztą się da
A różnie jest 3tyg/4tyg więcej to zależy
:-) buziaczki dla was:*as to faktycznie masz ubaw ajj te dzieciaczki super mówisz zanurkowała hihihi mała ratowniczka ci rośnie
to dobrze ze szybko zareagowałaś i zmieniłaś szkołę dzieciaczki potrafią być okrutne dla siebie
A mój synuś to pozjadał wszystkie rozumy normalnie 
jest tak mądry i tak obeznany że jak mi coś czasem powie to w pięty idzie patrze na niego i czuje jak mi się buzia otwiera bo nie wiem co odpowiedzieć 

kobietko a pojawiłam się hihih
a co tęskniłaś się
czy ty już się kochana starasz ??bo ja jestem troszeczkę do tyłu