anilek77
Fanka BB :)
o kurka, ale naprodukowane....
AS, neta: macie co robic z Waszymi chłopakami. Wiem, bo miałam do czynienia z dziećmi z ZA, co prawda niewiele, ale zdążyłam się przekonać, że potrzebują dużo uwagi. Jesteście super mamuśki!!!
enya:z twoich postów, mimo tego co przeszłaś, bije siła i wiara, że się uda. Trzymam kciuki, zeby tak było. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszkaala: kochana nie załamuj się, będzie ok, jesteś młoda, masz już córcię- UDA się- zobaczysz. za ciebie też trzymam kciukacze. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kobietka: no szacun za te brzuszki, u mnie zapał mija po 2 dniach.;-)
plenitude: zatem czekamy z tobą na wiadomości.
magda: trzymam kciuki,żeby staranka były owocne
AS, neta: macie co robic z Waszymi chłopakami. Wiem, bo miałam do czynienia z dziećmi z ZA, co prawda niewiele, ale zdążyłam się przekonać, że potrzebują dużo uwagi. Jesteście super mamuśki!!!
enya:z twoich postów, mimo tego co przeszłaś, bije siła i wiara, że się uda. Trzymam kciuki, zeby tak było. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszkaala: kochana nie załamuj się, będzie ok, jesteś młoda, masz już córcię- UDA się- zobaczysz. za ciebie też trzymam kciukacze. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kobietka: no szacun za te brzuszki, u mnie zapał mija po 2 dniach.;-)
plenitude: zatem czekamy z tobą na wiadomości.
magda: trzymam kciuki,żeby staranka były owocne
i te sprawy to dochodzę do 80 i mam dosyć ,ale z czasem może przeskoczę ten próg i do 100 dojdę lekarz kazał mi robić 50 dziennie żeby potem mi tak brzuch nie wisiał po ciąży.Raz mi się udała 100 ,ale do tej pory nie wiem jak to zrobiłam