• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

GRATULUJE rozpakowanym:-)
Dziewczyny, mam problem. Na ostatniej wizycie dr kazała mi mierzyć ciśnienie.I powiedziała że jeśli przekroczy 140/90 to mam się zgłosić do szpitala. No i wczoraj miałam 140/75 a dzisiaj 160/75 i nie wiem co mam robić....
Wysokie cisnienie w ciazy jest niebezpieczne, zglos sie do lekarza.

reklama
Gratuluje dla rozpakowanych mamuś!!!
Aniłkowa.mamo dziękuje za posta:) wiesz i ja tak zrobie. pomierze temperature i w natępnym cyklu włacze progesteron jak Ty. Ja za Ciebie mocno mocno trzymam kciuki!!!!!!!!
Czarna a jak się czujesz?
Kwiatuszku ja na Twoim miejscu pojechałabym na IP albo chociaż zadzwoniła do lekarza.
Anilek kiedy masz mieć wyniki wymazu?

A więc wykres zaczełam robić, zobaczymy co z tego wyjdzie. a Wy zaglądajcie i jak coś źle robie czy coś jeszcze powinnam sprawdzać to mówcie. Szyjkę niewiem jak sprawdzać.
Dzisiaj byłam pozalałatwiać pare spraw i zaczepiła mnie wróżka,a ale podziękowałam jej i odeszłam, a ona do mnie: wiem, że pani największym narzeniem jest mieć dziecko i niech się pani nie martwi już niedlugo urodzi pani syna:szok: ja nie wierze we wróżki,ale mimo wszystko jestem w szoku:confused:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny właśnie wróciłam od gina, serduszko bije, zarodek jest rozwinięty prawidłowo, wg usg jest 6t4d i taki wiek ciąży sobie wyliczyłam przed wizytą. Następna wizyta 25 lutego. Także proszę o słanie dobrych fluidów, żeby dalej było tak dobrze jak dziś.

juchu gratulacje:))))
Karola
boskie zdjęcie Ali przy suwaczku:))))
kwiatuszek moja siostra ma bardzo skaczące ciśnienie,jest w 34tc,od jakiegoś czasu łyka leki na nadciśnienie,miała pomiary podobne do Twoich ,nawet do 165. Ja panikowałam a jej lekarka nie,mówiła,że strach w oczach to 180,200:szok: Łyka sobie te leki na obniżenie,do tego juz dwa razy miała założony holter ,żeby monitorować skoki przez całą dobę i nic złego się nie dzieje odpukać. Jednak każdy przypadek należy skonsultować z lekarzem prowadzącym lub wybrać się na IP.
agnieszkaala to aż nieprawdopodobne z ta wróżka,ale kto wie:tak:

Juchu - gratulacje !!!!!!!!! tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem nawet nie wiesz jak bardzo każdy nowopoczęty bąbelek mnie ogromnie cieszy :Dmam banana na twarzy :D
Karola - zaraz przeczytam artykuł włos się na głowie jeży

juchu gratulacje :) :) też się bardzo cieszę i jak czytam takie wieści to już nie mogę się doczekać kiedy ja będę robić test ciążowy i będę miała wizytę serduszkową, wizytę masz za 2,5 tygodnia, lekarz sam tak zalecił czy ty chciałaś tak szybko? Pytam bo jak byłam w ciąży to lekarz powiedział mi że mam przychodzić co miesiąc, ale w następnej ciąży chciałabym częściej.
agnieszkaala jeżeli chodzi o wróżki i karty tarota to jest to bardzo niebezpieczne bo to są złe moce, aczkolwiek to nie znaczy że nie powiedzą ci prawdy, właśnie tak często jest że diabeł posługuje się nimi i przepowiada ci prawidłowo przyszłość, po to żeby sprawić że jak się sprawdzi to co przepowiedział to chce zdobyć taką duszę dla siebie i wabi na kolejne spotkania, seanse itp... oczywiście za pieniądze i po to aby sączyć swoją truciznę.
Więc ja myślę i życzę ci żeby twoje marzenie się spełniło i żebyś szybko urodziła maleństwo &&&&&&&&&&&&&, ale na wróżki uważaj :no:

Witajcie,ja dzis po pierwszym dniu pracy-ledwo zyje.. dzis ta zabawa ostatkowa dla podopiecznych byla wiec pracowalam 10 godz zamiast 8.a, ze pogoda taka ze sie ciezko jedzie to nie bylo mnie w domu 12 godzin. jutro bede miala zakwasy po tych tancach :)
Juchu-gratuluje serdecznie !

ja mam 5dc a okres taki obfity jakby to byl 2 dzien,nigdy nie mialam takiego dlugiego,nie dziwne ze nie zaszlam teraz w ciaze jak ewidentnie organizm nie doszedl do siebie.

reklama
agnieszkaala: wyniki jutro. zobaczymy co za dziadostwo tam wyhodowali. Jak przedwczoraj globulkę włożyłam to szczypało... Dziś znów i pojutrze powtórka z rozrywki. :sorry2:

neta: no to pierwsze koty za płoty, jutro piątek i weekend... ;-)

juchu: G R A T U L U J Ę!!!! Oby tak dalej: grzeczna dziewczynka. ;-)

ILE PĄCZKÓW DZIŚ ZJADŁYŚCIE??? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry