• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pleni - no w końcu! teraz &&&&&&&&&&&&&& za dobry wynik.

A co z Agnieszkąalą? Hop hop!

Czarna, dzięki za namiary. Potrzebne mi tylko te dawki witaminy B6 i B12, poczekam na razie jak Enya wróci z konsultacji, może Jej powiedzą.

Karola - koszty ślubu - masakra! Rodzice nam pomogą, bo mocno po kieszeni nam pojedzie. Ale to raz w życiu (mam nadzieję).

Nisiao- ja na razie wstrzymuję staranka, nie mogę ryzykowac, że zaciążę aż do ślubu. Po pierwsze nie wiadomo jak się potoczy, a może trzeba będzie leżeć plackiem, a może się cos pójdzie nie tak i deprecha , a do tego stres związany ze ślubem niewskazany , no i chciałam chociaż parę kg zrzucić i wyrzeźbić hula-hopem talię. Tak więc odkładam jak sie nalezy, po Bożemu, dzidzie po ślubie.

A jeszcze jedna wiadomośc u mnie - dzisiaj w końcu przyszły wyniki : p/ciała p/plemnikowe i p/łożyskowe UJEMNE! Ufffffff.....
Czyli generalnie zdrowa jestem, tylko ta tarczyca lekko szwankuje , ale to już działam Euthyroxem.

Ostatnia edycja:
Pleni, dobrze, że masz to już za sobą i wynik szybciej będzie, jestem z Tobą myślami:tak:
Agnieszkaala, jak się masz??!!

..muszę się Wam pochwalić.. wczoraj (wg mnie 7dpo)zrobiłam wieczorkiem test, cień cienia był..
dziś rano zrobiłam drugi test... 2 KRESECZKI... :-) betę zrobiłam, czekam na wynik:-) zobaczymy... boję się...

Plenitude ciesze się,że wszystkie przebiegło sprawnie,bez komplikacji:)Teraz czekamy na wyniki,kciukasów nie puszczamy!
Martwie się o agnieszkeale...Chyba najwyższa pora,żeby wybrać jedną najczęściej udzielającą się dziewczyne z forum i podać jej swoje nr tel,żeby właśnie w takich przypadkach nie denerwować się jak ktoś nagle znika. Na innych watkach takie coś funkcjonuje.
Loi :))))))))))

pleni kochana dobrze że pobranie próbki poszło sprawnie, teraz nic tylko czekać na dobre wieści cały czas mocno trzymam kciuki za ciebie i maleństwo && tulam mocarnie
Loi :D gratulacje no to duzo zdrówka życzę i trzymam kciuki &&

woda koperkowa sie nam skonczyła, Natalka jest drugi dzień na sab simplex i powiem że działa :D zatem również polecam i dziekuje Kasi za podesłanie i innym dziewczynom za rady

a tu najnowsze fotosiki mojej ksieżniczki

Mysiaku, bierz magnez koniecznie, bierz po 2 - ja bralam cala ciaze po 2 tabletki dziennie i dalo rade. Jak zapomnialam pare dni to zaraz mialam ostrzezenie.
Lilus, nie... To juz bylo za pozno jak sadze. Plamilas, bo organizm pewnie juz odrzucal obumarla ciaze. Bralas progesteron?
Nisiao, migdaly to na zgage. Rewelacja! Na skurcze lydek magnezik zdecydowanie.

Melduje ze:
-dziecko moje kombinuje jak moze zeby sie zabic lub okaleczyc. Wczoraj wyszlam na chwile do kuchni, nalac mu soku do butelki - 2, moze 3 minuty - wrociwszy zastalam kamikadze stojacego na parapecie okna. Nie, u nas nie ma opcji wyjscia przez okno, bo otwieraja sie tylko lufciki na gorze, ale wystarczyloby gdyby spadl na sofe i dalej na podloge, uderzajac po drodze o lawe. Normalnie mnie scielo.
- zeby tradycji stalo sie zadosc, jak na poczatek ciazy przystalo, mam zawalony nos i gardlo, leb mi peka, czyli chce czosnku i to duzo.
klaczku: nie bralam progesteronu tylko kwas foliowyx2tab dziennie i nospe forte jak bolal brzuch...

reklama
Dziewczynki - ja tylko na szybko,
Pleni - tak się ciesze , ze jesteś.
Agnieszkaala - bedzie git, dziewczyny na pewno trzymaja ja na obserwacji tak jak Tekla pisze, przeciez nie puszcza dziewczyny w ciazy z plamieniami.. Ale ja tez sie martwię...
IZW, Karola - cudowne dziciaczki! Piękne królewny!
Malgonia - no- to super wiadomośc!! Cieszę się!
Izka - hop, hop, odezwij się proszę.
Loi - ogrooomne gratki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry