Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

klaczku: nie bralam progesteronu tylko kwas foliowyx2tab dziennie i nospe forte jak bolal brzuch...Mysiaku, bierz magnez koniecznie, bierz po 2 - ja bralam cala ciaze po 2 tabletki dziennie i dalo rade. Jak zapomnialam pare dni to zaraz mialam ostrzezenie.
Lilus, nie... To juz bylo za pozno jak sadze. Plamilas, bo organizm pewnie juz odrzucal obumarla ciaze. Bralas progesteron?
Nisiao, migdaly to na zgage. Rewelacja! Na skurcze lydek magnezik zdecydowanie.
Melduje ze:
-dziecko moje kombinuje jak moze zeby sie zabic lub okaleczyc. Wczoraj wyszlam na chwile do kuchni, nalac mu soku do butelki - 2, moze 3 minuty - wrociwszy zastalam kamikadze stojacego na parapecie okna. Nie, u nas nie ma opcji wyjscia przez okno, bo otwieraja sie tylko lufciki na gorze, ale wystarczyloby gdyby spadl na sofe i dalej na podloge, uderzajac po drodze o lawe. Normalnie mnie scielo.
- zeby tradycji stalo sie zadosc, jak na poczatek ciazy przystalo, mam zawalony nos i gardlo, leb mi peka, czyli chce czosnku i to duzo.