• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
malgonia to super że wyniki masz ok, a tak ogólnie jak sie czujesz?? pozdrawiam
agnieszkalala kciuki mocno zaciśniete &&
karola sliczna ta twoja Alunia pyzunia
aniunia cudny dzieciaczek :D

Ostatnia edycja:
Pleni fajnie że już jesteś po i że wynik będzie szybciutko, masakra jak się tak długo czeka....;-)
Agnieszkaala hello!!!
Loi ja zaciskam mocno kciuki, zresztą sama wiesz....Za dużo już przeżyłyśmy żeby tym razem się nie udało. Po prostu musi - nie ma bata!!!:-):-)
Karola ja zamawiałam 4 razy buty przez internet, w dwóch parach chodzę - to kozaki i chodaki - zamówiłam rozmiar jaki noszę, pozostałe 2 pary odesłałam bo chodziło o jakość wykonania. Ogólnie też mam problem bo mam rozmiar 36,5 wiec 36 często za małe a 37 za duże. Ale jakoś do tej pory mi sie udawało:) Ja zaszalałam i kupiłam sobie półbuty w kolorze odblaskowego pomarańcza :-) Podobno modne są teraz takie kolory a mnie sie zawsze podobały.

Loi gratulacje :-) ale fajnie :happy:

Katka u Izki ok wszystko, na staraczkach się udziela, wczoraj nawet miała USG i jest super:tak:

malgonia uff ale ulga, że Twoje wyniki są w porządku:happy:

Enya widzę, że tylko 6 dni do wizyty masz, mam nadzieję, że w końcu zajmie się Tobą porządny specjalista i będzie wszystko dobrze &&&

Pleni to teraz &&&&& za wyniki, dobrze, że będą szybciej.

Agnieszkaala mam nadzieję, że po prostu zatrzymali Cię w szpitalu i masz dobrą opiekę i będzie ok &&&&&&&&

Faktycznie przydałoby się jakąś "bazę danych " stworzyć, żebyśmy się nie zamartwiały, jak któraś znika..

IZW - w TYCH sprawach czuję się dobrze, wyniki mam dobre, więc się już uspokoiłam. Teraz mam na głowie ślub i przygotowania, więc sama rozumiesz - nerwy, emocje, czuję się jak na jakimś haju :) Ależ duża Twoja dziewczynka. Zdolna z Ciebie bestia- takie cuda rozumiem sama robisz? Ja też lubię podziergać, ale serwety , firanki i jeszcze uwielbiam haftować, uspokaja mnie to niesamowicie. Tak sobie zawsze mówiłam, że w ciązy na zwolnieniu będę czytać i haftowac, ale byłam tak nerwowa i niespokojna, że nie byłam w stanie. Przeleżałam, przespałam, przepłakałam ten czas.

malgonia eh ja niestety nie umiem dziergac mam do tego dwie lewe rece .... to prezenciki które dostała Natalka od cioci ale kupione nie samodzielnie robione, tu ekspertkami od dziergania są kłaczek i AS
ważne że się trzymasz pozdrawiam cieplutko

Emka o tym samym pomyślałam dziś rano... żeby jedna wybrana osoba zebrała np. na prv wszystkie nr, oraz w odpowiedzi podała swój nr i w razie czego byłby kontakt w "nagłych" wypadkach. Miała by funkcję takiego "łącznika" i byśmy się może tak nie zamartwiały wszystkie.
Pleni uuuuf kamień z serca. Cieszę się, że aminio przebiegła bez komplikacji. Teraz czekamy na wynik. Jestem myślami z Tobą. Oby było dobrze!
Malgonia - wiesz jak to jest :) jak się odpuszcza, albo wręcz stara się ale w "drugą stronę" to zazwyczaj można 2 kreseczki zobaczyć - ot taki chichot losu. W każdym razie trzymam kciuki za 2 krechy po slubie, żebyś mogła spokojnie wszystko przygotować, może noc poślubna zaowocuje małą fasolką? :D

Ojej, jak tu się pozytywnie w naszym babińcu zrobiło. Pleni, welcome home :) Tęskniłyśmy! I jesteśmy dobrej myśli. Loi, gratuluję! Hurra :) Takie wieści lubimy!

A ja dalej wypatruję jajeczka. Wgapiam się w test owulacyjny i znowu nie wiem, czy pozytywny, czy nie. Mikroskop owulacyjny nie pokazuje kompletnie niczego, objawów również brak. I bądź tu mądry, człowieku.

reklama
Bardzo, bardzo Wam dziękuję! :) pisze z komorki z lozka juz :/ bo kiepsko sie czuje - pieczenie i bol gardla, bol glowy i ogolne rozbicie... Maz ma silne zapalenie gardla, a ja sie tak boje! Nie wiem, czym sie leczyc moge? Ehhhh
A beta 79, czy to nie za duzo, jak na 8dpo? Mysle, ze moze jednak owulka wczesniej byla.? Zamiast sie cieszyc, to sobie wymyslam, co tez moze byc nie tak... Ze beta za wysoka, ze zaczynam chorowac... Ehhhhh... Wziac se na noc luteine dowcipna?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry