• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć
Kłaczku - skąd ja to znam ja jak poroniłam to tylko w łóżku leżałam , jestem z Tobą całym sercem trzymaj się kochaniutka moc buziaków :*
a ja byłam na rozmowie w sprawie pracy nie wiem czy pisałam?czekam na telefon jakiś
.

katherinne u mnie tez na początku druga kreska była bardzo bladziutka. A wręcz widoczna tylko dla mnie. Na początku miałam plamienia i dostałam od razu dupka. Może zrób bete?

Ciekawe jak tam pleni... strasznie się denerwuję. Oby było dobrze &&

prija0 to nie prawda że na NFZ należą ci się tylko 3 USG, nie ma limitów na to badanie: USG ciąży - limit badań?

Loi wiem że się strasznie denerwujesz ale może dasz radę wytrzymać do poniedziałku, jeszcze nic nie jest przesądzone i w poniedziałek może być wszystko ok, trzymaj się

katherinne gratuluję! :) odpoczywaj teraz, a może zadzwoń do swojej przychodni i przedstaw swoją sytuację może będziesz mogła iść wcześniej do lekarza i lekarz zadecyduje czy możesz brać hormony i w jakich dawkach, no i nie stresuj się jednym piwem czy lekami, jeżeli coś się złego stanie to na pewno nie z tego powodu

Anilek z tą ciepłą kąpielą to właśnie mnie zastanawia czy można urządzać sobie długie kąpiele w ciąży. Ja z Alą sobie takie fundowałam,ale gdzieś kiedyś wyczytałam, że nie można bo wywołać może poronienie. I nurtuje mnie ta kwestia bo uwielbia kąpiele w ciepłej wodzie.
Czarna ja uwielbiam seriale o lekrzach więc oglądam jak leci Lekarze, Housa, Na dobre i na złe itp.

Edyta , dzięki za linka , dobrze wiedzieć o swoich prawach .
Czyli teraz jak pójdę i będzie jęczał że ma słaby sprzęt to powiem , żeby mi dawał skierowanie na usg , zrobię gdzieś indziej .

Dziewczyny z nerwów to chyba całkiem osiwieje...Niech ten dzień okaże się mega szczęśliwym,czekam na info od Pleni i jeszcze jedna ważna rzecz dzisiaj się zanosi:)

reklama
dziewczynki nadal czekam, historia ta sama, lekarz nie odbiera kilku telefonów, w końcu odbiera ok 11,30, ale jeszcze nie jest w pracy, jak będzie to zajdzie do ordynatora po wynik i oddzwoni.. i czekam..

katherinne w każdej chwili możesz iść na betę, ona już coś powie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry