Gatto
Mama Gattinki
Sis??????Dziewczyny z nerwów to chyba całkiem osiwieje...Niech ten dzień okaże się mega szczęśliwym,czekam na info od Pleni i jeszcze jedna ważna rzecz dzisiaj się zanosi![]()

Plenitude jestem myslami z toba!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sis??????Dziewczyny z nerwów to chyba całkiem osiwieje...Niech ten dzień okaże się mega szczęśliwym,czekam na info od Pleni i jeszcze jedna ważna rzecz dzisiaj się zanosi![]()

Ja cie!!!! ale emocje!!!!!Gatto dokładnie...ło matko myśli aż zebrac nie moge... Do tego moja mam dzisiaj przyjeżdża,a wieki nie była,więc od wczoraj staram się ogarniac chałupę![]()

Wystarczy tydzień bez odkurzania,2 dni bez mycia garów i jest juz nieciekawie,do tego szalony pies...A mama jest taka,że zaraz by się za coś brała,a ja nie chce,bo nie lubie jak ktoś mi sprząta,później wszystkiego szukam.Poza tym od kilku lat mama opiekuje się schorowaną babcią i zupełnie nie ma dla siebie czasu,więc chce,żeby u nas chociaż tą jedną noc miała przespaną. A mój mąż wczoraj umył jedno duże okno i stwierdził,ze już sił nie ma...taaa no to zobaczył na co skazanych jest 80% kobiet co jakiś czas!Myślałam,że go w du... kopnę!Skoro lekarka powiedziałą ,że tak może jeszcze być to pewnie tak jest i nie schizuj ..... plizzzzjestem.. raczej w kiepskim nastroju, pęcherzyk urósł od piątku z 9mm do ok 16mm dzisiaj, piękny, duży, ale praktycznie nie widać płodu, coś gdzieś tam może przy dużym przybliżeniu się powoli uwypuklało, ale tak to nic wyraźnego..
Lekarka powiedziała mi, że na tym etapie może tak jeszcze być.. więc się staram tego trzymać..
ale znów ten strach.. i czekanie do poniedziałku..
Dziewczyny, Pleni - nasz skarbnico wiedzy, teoretycznie coś powinno było być już widać, prawda?
To może być ciąża ,a w tym czasie kiedy powinnaś mieć @ mofgą być również plamienia .Weź jakiś progesteron i się połóż .Na pewno nie zaszkodzi a być może pomoże ...Dziewczyny, ratunku! Ratunkuuu! Wlasnie zrobilam test (jestem w 38 dc) tak po prostu, dla spokoju ducha, i wyszla mi bladziusienka druga kreseczka! A ja przeciez plamie! Co myslicie, czy powinnam wziac ten duphaston? To niemozliwe... Jejku, ale sie zestresowalam, wyglada na to, ze to sie znowu zle skonczy! Jeku, dopiero nic na tescie nie wychodzilo, pozwolilam sobie na piwo, napsikalam sobie lekow do nosa na alergie, ktorych w ciazy nie wolno, bo pewna bylam, ze nie wyszlo, a jesli to rzeczywiscie ciaza? Jejku,dlaczego termin do lekarza jest dopiero na za tydzien....

To prawda nie wolno urzadzać sobie długich ciepłych kąpieli ,bardziej wskazane są letnie .Anilek z tą ciepłą kąpielą to właśnie mnie zastanawia czy można urządzać sobie długie kąpiele w ciąży. Ja z Alą sobie takie fundowałam,ale gdzieś kiedyś wyczytałam, że nie można bo wywołać może poronienie. I nurtuje mnie ta kwestia bo uwielbia kąpiele w ciepłej wodzie.
Czarna ja uwielbiam seriale o lekrzach więc oglądam jak leci Lekarze, Housa, Na dobre i na złe itp.