reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Liluś gratuluje kochana:)) bardzo się ciesze:)
ale ten kwiecień u Nas urodzajny;)

Ja jak zwykle o sobie i to z żalami. Jakieś fatum ostatnio krąży nad naszą rodziną. W przeciągu 2 dni mój dziadek złamał sobie kręgoslup w dwóch miejscach, moją mamę okradli, całą biżuterię jej ukradli z mieszkania, Ala znowu chora, coś wymiotuje i ją brzuch boli, ja o mało wczoraj domu nie spaliłam. Frytkownicy nie wyłączyłam i jak wróciliśmy to już dym z niej leciał), auto nam się psuje, a na nowe nie ma szans(jestem ciekawa czym pojedziemy do rodziców). I to byłoby chyba na tyle.

reklama
Agnieszkaala- to faktycznie jakieś fatum , nie wiem czy to Cię jakoś pocieszy ,ale po tych złych zdarzeniach przychodzą dobre i tego się trzymajmy :* buziak i przytulasek
Igusia- super Cię widzieć :)
AniołekBB - witaj zapalam światełko dla Twojego Aniołka (*), od mojej straty minęło już sporo czasu ,a i tak czasem usiądę i płaczę nie zdarza się to często ,ale jednak dlatego bardzo dobrze Cię rozumiem i trzymam kciuki abyś mimo wielu przeszkód nie poddawała się i doczekała się zdrowego maluszka kto wie może razem zajdziemy bo ja już coraz bliżej staranek czekam i czekam czekałam 2 lata bo biorę leki ,które teraz odstawiam ze względu na planowaną ciążę no i już nogami przebieram i doczekać się nie mogę czego i Tobie życzę no i moc buziaków dla Ciebie :*:*:*:*

Dziękuję dziewczynki za ciepłe słowa bardzo dużo dla mnie znaczą:)
Ja dziś obskoczyłam miasto kupiłam sobie 2 podkoszulki bo mi się wydarły już no i nową rybkę do naszego akwarium:)

dziwczyny ja wam powiem ze zrobie wszystko zeby moje dzieci poszly do szkoły jako 7 latki. michal jest z grudnia i nie wyobrazam go sobie jako 5 latka w szkole... a weronika z konca wrzesnia wiec tez daremne....:baffled: chcbym mia;a kombinowac nad zaswiadczeniem od psychologa... nie puszcze go i kropka a moje dzieci nie sa wlasnoscia rzadu

poki co podjeli decyzje ze dzieciaki z pierwszego półrocza 2008 idą w 2014 a te zdrugiego półrocza 2008 w 2015 :( wiec moje dziecko idzie jako 6 latek grrrr... jedyny plus to ze wszystkie matki będą miały dłuższy macierzyński, te z I kwartału 2013 tez :)

Cześć dziewczyny! Ale was zafasolkowało :happy2:

edytko
super że wszystko ok u Ciebie, trzymam kciuki za nuuuuudną ciążę
liluś gratuluję! Rzeczywiście na usg nic jeszcze nie będzie widać, ale np mój gin na żadnej wizycie mi usg nie daruje :-D, jest z tych co lubią wszystko widzieć, ja zresztą też.. twój gin może przynajmniej rzucić okiem na endometrium czy jest ok.
loi jak Twoje samopoczucie? Masz jeszcze te plamienia?
agnieszkaala faktycznie jakiś pech prześladuje waszą rodzinę, ale po burzy zawsze wychodzi słońce!

U mnie ostatnio bardzo kiepsko z czasem, ciągle w biegu. Wczoraj byłam na badaniu prolaktyny, wyniki będą u gina. Wizyta 30 kwietnia, zobaczymy co mi tam wyszło.. Wczoraj była owu, ale nie działaliśmy z M, dopiero gdy będę na sto procent przygotowana i obstawiona lekami będziemy coś majstrować :-)

Hej dziewczyny.

Odebrałam wyniki z posiewu i wyszło:

1. Enterococcus faecalis - wzrost: ++
2. Staphylococcus koagulazo-ujemny, wzrost: +

Lekarz mówi, że ten pierwszy trzeba leczyć i że on może powodować skurcze macicy.

Czy te bakterie są groźne dla Dzidziusia?

mysiak , skąd masz info o dłuzszym macierzyńskim dla mam i kwartału ? interesuje mnie bo mam koleżankę w tej sytuacji

doczytałam :) super że też mają ten urlop , jupi!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry