• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytka, jakie wieści ?

Ja dzisiaj też w takim średnim nastroju, nie czulam malej :/
Poza tym, po jelitach mi jeździ i już sama nie wiem, co robić z zaparciami :/

Loi , przede wszystkim wprowadź błonnik np. otręby pszenne , albo owsiane dosypuj do jogurtów , kefir , kiszona kapusta itakie tam . czopki glicerynowe pomagają , ale wiadomo że nie można też przesadzić , to raczej tak doraźnie.

loi ja w ciazy miałam ten sam problem, na qpe najlepszy jest kefir ( piłem duzy kubek dziennie), morele suszone i sliwki, jadłak aktivie -tez duzoooo, ogolnie ja mam straszne problemy z qpą- nawet jak nie jestem w ciazy..............

Edytka odzywaj sie. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy i juz niedlugo znow bedziesz mogla sie starac o dzidziusia.
Loi na zaparcia polecam sliwki,jablka, otręby, platki owsiane, swiezo wyciskany sok z jablek i marchwi.
Przelozylam wizyte z 15 na 17 maja, bo moj m dostanie wtedy urlop. Jeszcze prawie 2 tyg czekania.... stresuje sie bardzo. W tamtej ciazy poszlam do gina w 9tyg i brak akcji serca... plod obumarl w 7tyg.
17 maja bede w 7 tyg. i 4 dniu.... bardzo sie boje..........ze sytuacja sie powtorzy..........

Dzięki dziewczyny ;) wlasnie sliwki jem, platki owsiane, no i cos tam idzie, ale ten bol w dolnej czesci jelit, klocia i ogolne promieniowanie na plecy dobijaja. Bo już sama nie wiem, czy to to, czy moze z macica coś nie tak :/

Wiem Lilus, ze sie boisz, wiem, znam to! I tak Cie podziwiam, ze wytrzymasz tyle do wizyty, ja bym rady nie dala :) i szla bym zobaczyc sam pecherzyk :)
Zajmij sie czyms, jesli umiesz, a te 2 tyg szybko zleca :)

reklama
LOI dzięki:) też ledwo wytrzymuje, ale stosuje sie do wszystkich zalecen mojego gina, który jest wspanialy i uwaza ze nie ma potrzeby jak nic sie nie dzieje tak wczesnie robic usg. Podniosl mnie na duchu jak trafilam na niego po poronieniu. Jezdze do niego z Wawy az do Bialegostoku, ale na prawde warto.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry