• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edyta trzymaj sie!!! daj znac jak drugiemu lekarzowi poszło usg :-)

katherinne a kiedy mialas ostatnio @? z tym duphastonem to nie wiem, tez mam, został mi z tamtej ciązy ale lekarz nic nie mowił, zeby brac............

reklama
jest beta wynik 250 w zaokrągleniu, a ponad tydzień temu była 235,5. na usg lekarz znalazł pecherzyk w macicy ale pusty i powiedział że może to fałszywy pecherzyk endometrium małe jak na ciążę, za to w lewym jajniku znalazł dwa pecherzyki też puste i powiedział że to one mogą być moja niby ciążą, stwierdził że przenosić się nie ma sensu bo tam będę miała tylko trochę lepszy sprzęt i jednego lekarza na kilkanaście pacjentek a tu jest nas trzy i jeden lekarz do tego on jest z bydgoszczy z patologii wczesnej ciąży, niestety medycyna nie wynalazla leku który na tym etapie pomogłoby mi, jak jakaś akcja sama się umnie nie pojawi to czeka mnie laparoskopia. Przykro mi jak cholera.

Edyta89 bardzo przykro...naprawdę...
Lekarz mówił coś więcej? Dlaczego tak się stało? Jakie są przyczyny? Jak z tym walczyć na przyszłość? Co zrobić, by to się nie powtórzyło?
Plamienie/krwawienie się rozkręca?
Jestem z Tobą!!

Nisiao, cichutko gratuluję, oby teścik jutro był z piękną tłustą krechą i w poniedziałek, żebyś wróciła do nas z samymi dobrymi wieściami:tak:

nic nie wiadomo, teraz wychodzi na to że przyjedzie do mnie ordynator i chce robić laparoskopie. jestem zalamana i nie wiem czy w ogóle zgodzić się na ten zabieg czy któras z was to miała? czy to bezpieczne w razie jakby coś się wyklulo z tego pęcherzyka w macicy? co robić?

Ja się zupełnie nie znam na laparo.. :(
A do swojej gin dzwonilas? Mowilas, że będziesz. Skonsultuj z nią szybko może , jak myślisz ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry