agnieszkaala
Fanka BB :)
Asta tak to właśnie jest, że w ciązy się narzeka, a jak się już urodzi to marzy się, żeby znowu być w ciąży. Tak źle i tak niedobrze. Oj ja bym zwariowała jakby mi dziecko nie spalo kilka dzień w nocy. Ja już się boje nieprzespanych nocy bo jeszcze do tej pory wstaje do Ali więc jak dojdzie Filip i podwójne wstawanie to będzie ciężko. A jak Ty się czujesz?
Loi zdrówka dla Was.
Karola modlitwe za koleżankę masz zapewnioną. Nie przenosze, bo itak będe mieć cc. We wtorek za tydzień ide do gina jak do tego czasu nie urodze to wtedy do końca tygodnia zrobi mi cc więc najpóźniej 18.10 Filip będzie na świecie. No chyba, że Filipka
Dużo zdrówka. A co do interpretacji to może tam jedynie seria była wadliwa. A co do mamy to niby nie pyskuje i stara się być miła, ale irytuje mnie jej bałaganiarstwo i to, że wie wszystko najlepiej. Ostatnio teściowa mi podpadła więc ona jest teraz na celowniku. Baba przeżywa kryzys wieku średniego
Kobietko to ja będe rodzić, a Ty się zajmiesz starankami
Kciuki oczywiście zaciśnięte
Moje dziecie kaszle niesamowicie. Na szczęście temperatury niema więc dopiero jutro pójdziemy do lekarza. Ja przy okazji zrobie sobie badania:mocz i morfologie,ostatnie w tej ciąży.
u Nas piękna pogoda, a tu musimy siedzieć w domu
M oczywiśćie wybrał się rano na giełde samochodową miał być za godzine, dwie, a do tej pory go niema
Miły rodzinny wekend:-(
Loi zdrówka dla Was.
Karola modlitwe za koleżankę masz zapewnioną. Nie przenosze, bo itak będe mieć cc. We wtorek za tydzień ide do gina jak do tego czasu nie urodze to wtedy do końca tygodnia zrobi mi cc więc najpóźniej 18.10 Filip będzie na świecie. No chyba, że Filipka

Kobietko to ja będe rodzić, a Ty się zajmiesz starankami
Kciuki oczywiście zaciśnięteMoje dziecie kaszle niesamowicie. Na szczęście temperatury niema więc dopiero jutro pójdziemy do lekarza. Ja przy okazji zrobie sobie badania:mocz i morfologie,ostatnie w tej ciąży.
u Nas piękna pogoda, a tu musimy siedzieć w domu
M oczywiśćie wybrał się rano na giełde samochodową miał być za godzine, dwie, a do tej pory go niema
Miły rodzinny wekend:-(
Dziewczyny zdrówka życzę Wam i Waszym pociechom
Miłego dzionka