• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie mówcie tak z tą płcią :baffled::-D ja chce Hanie i już:-D
Co za noc, spać nie mogłam, niewygodnie, nos zapchany, co rusz musialam te rope wydmuchiwać.. koszmarna noc! Kilka minut po 4 Tymon sie obudzil z placzem wielkim i gorączką.. dostal pol "doroslego" paracetamolu, okład zimny i zasnal, ja oczywiscie nie mogłam spac, gdzies tam na chwilke przysnelam, a o 7 juz mialam dosc:-( jutro albo pediatra albo gin mają mi cos dać, bo mam serdecznie dosc tej ropy.. ja nie wiem, gdzie to sie miesci.. sinupret raczej nie dziala, juz tydzien go biore..
Przepraszam, ze tak namarudzilam, ale ta noc mnie wykonczyla, ryczec mi sie chce!

reklama
Dziekuje Ela :) leze i ledwo dycham, Tymon na nurofenie, ale uparł sie, ze kolejką musi wjechac na Palenice albo Czantorie:baffled: a dodatkowo co sie ruszy, to brzuch go boli, ma problemyz kupą:baffled: zapowiada sie fajna niedziela...

Moi, wcale się nie dziwie. Niby od kataru się nie umiera, jednak jest to mega upierdliwe. Sama wiem po sobie, jak mnie dorwie alergia to nie ma mocnych, zamiast spac na przemian kicham i dmuchan i mam ochotę wyjść ze skory.

Coś mi wyskoczyło wczoraj przy kaciku ust. Jeszcze nie zdecydowałam, czy to po prostu pryszczyk, czy.. No wlasnie, jak wygląda opryszczka? Nigdy nie miałam, dlatego się boje, bo podobno jak się nigdy nie miało to jest groźne dla dziecka? Ech...

Próbowałam w piątek dodzwonić się do szkoły rodzenia. Bo oczywiście jest XXI wiek, ale na stronie mojego szpitala tylko krotka informacja, ze w celu dowiedzenia się o terminy i szczegóły odnośnie szkoły rodzenia proszą, żeby dzwonić na szpitalna infolinie. Świetny pomysl. Nie udało mi się przez kilka godzin dodzwonić, bo ciągle zajęte, a jak juz wreszcie usłyszałam jakiś glos w słuchawce to był to glos informujący mnie, ze szpitalna infolinia jest czynna do godziny 15:30 od pin do Pt. Chyba będę musiała pojechać osobiście się czegoś dowiedzieć, co mnie wkurza, bo ten szpital jest bardzo daleko i jedzie się tam z 3 przesiadkami i kawal drogi do dojścia, wiec pol dnia stracę na podroozowanie w te i z powrotem, żeby dowiedzieć się o tak prosta rzecz, jak terminy, których ktos nie mógł wypisać na stronie internetowej. Brawo.

dzień dobry

dorotka gratuluję.Bartuś jak mój mąż,tyle,że Bartosz,bo zdrabniać to już nie wypada:-p.
loi nio to widzę wypoczynek poza domem? kochana ostrożnie z tymi spacerkami;-).
agnieszkaala jeszcze będzie tak,że przenosisz,czego oczywiście ci nie zyczę.jak tam sytuacja z mama?

a mnie męczy wciąż sprawa z tą szczepionką...dużo sie nad tym zastanawiałam,czytałam kilka razy ten artykuł i wiecie co? zwróciłam uwagę na jedną rzecz,która jest tam napisana...że szczepionkę wycofano w woj.małopolskim po tym jak się okazało,że sa w niej opiłki szkła...czyli co tylko w tam tejszych te opiłki były obecne czy tylko tam się dopatrzono i wycofano??? bo już glupia jestem...

nio,Alicja usnęła więc mogę dopisać to czego nie mogłam przed tem...dziewczyny chciała bym prosić o modlitwę za moją koleżankę...jest w 24tc i niestety czeka na zakończenie ciąży,na to,aż serduszko dziecka przestanie bic...dziecko ma zespół downa i oprócz tego kilka poważnych wad serduszka...konsultowała się z genetykiem,który stwierdził,że tak będzie lepiej,bo nie urodzi,prędzej czy później dziecko i tak umrze i na cud nie ma co tutaj liczyć...poleciłam jej nasze forum...jeśli będzie chciała to się tu odezwie...kochana mam nadzieję,ze nie pogniewasz się na mnie o to,że troszkę przedstawiłam tu twoją historię.dziewczyny są tu wspaniałe,znajdziesz wsparcie w tych trudnych chwilach...także kochane proszę o modlitwę za nicj...

a ja się naczytałam o tych waszych choróbskach i teraz mnie coś bierze...gardło boli jak diabli,głowa,ogólnie taka jestem rozbita jakaś ehh..

a wogóle to chciała by wywołać kilka dziewczyn,bo daaaaaaaaawno się nie odzywały na naszym wątq...

anilek77 proszę do raportu
angel ciebie też sie to tyczy.jak się czujesz?
anulka16 jak zawsze o nas zapomniała
Iiil to juz kupe czasu tu nie było
duncus a ty???
anty2 i co postanowiliście w sprawie staranek?
ameritum o tobie też pamiętam
anii ja się tak o ciebie martwie,że nawet nie wiesz..tysiąc razy już cię wywoływałam i będę wywoływać dopóki się babo nie odezwiesz...jak Hania? i druga pociecha?
aniunia jak Tobi??? daje popalic???
dulano jak twoje sprawy? jakieś efekty?
gosiulek73,a u ciebie jak?
ilona1990 jak maluchy?
izka87 raportuj

Ostatnia edycja:
Anieszkala a to miał facet niespodziankę,kurcze no słyszy się o takich pomyłkach...
Dlatego dobrze by było kupować takie neutralne ubranka,ale w sumie kusi jednak np slodkie rozowe ciuszki czy dla chlopczyka niebieskie itp.

Loi
no to też sie utrzymuje długo ten katar,wspólczuję....Mój gin mi zalecał domowe sposoby,w razie goraczki APAP,ale na mnie te domowe sposoby nic nie działały....:(
Katherinne a może kącik Tobie strzelił z braku jakis witamin,ja często mam własnie taki peknięty,teraz akurat się zagoił.
Z tego co słyszałam to opryszczka jest groźna w miejscach intymnych,to wtedy może być groźna dla dziecka,ale że na ustach??hmmm nie wiem,ale warto zapytać lekarza jesli są jakieś wątpliwości...
karola nie wiem jak się wypwiedzieć na ten temat,na to wygląda jakby się to tyczyło tego regionu,ale skąd pewność czy w innych wojewodztwach nie było takiego problemu...jęsli by było to może by to zaznaczyli....

Loi no to niezly dajgon masz...trzymam kciuki zeby jakos przezyc ten dzien ;)

Kat ja tez nigdy nie mialam opryszczki czasem w konciku ust pojawial sie zajad ktory mylilam z opryszczka. Moze i Ty to masz mama poradzila mi zeby tego zajada smarowac clotrimazolem tym od grzyba i wiedz co?? Pomoglo..

Karola nie mam pojecia co autor mial na musli w zwiazku z tymi szczepionkami, skoro Ali nic sie nie dzialo to pewno wszystko jest ok.
Wspolczuje kolezance, mam nadzieje ze zdecyduje sie jednak do nas zajzec jak juz znajdzie sile zeby o tym rozmawiac, przekaz ze czekamy!
Jak zawsze niezastapiona w wywolywaniu :D no laski meldowac sie. Mam nadzieje ze u Was wszystko gra :-*

Kobietka &&&& za staranka, oby owocne i bez zaklocen ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski
pisałyście o tym jak to dzieci zmieniają płeć przy porodzie, no moja kuzynka miała mieć córcię ,a urodziła chłopczyka i był szok po prostu , wszystko było przygotowane na narodziny dziewczynki miała być Wiktoria ,a jest Kamilek :) ja nie dowierzam usg mimo wszystko bo często się sprawdza ,ale jednak wychodzi na to ,że nie zawsze:tak:

Karola- przekaż koleżance ,że jesteśmy z nią całym sercem i zapraszamy do naszego grona serdecznie , musi teraz być silna choć wiem ,że w takich chwilach to bardzo trudne...

u mnie 8dc jeszcze troszkę i będą dni płodne ,będzie się działo ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry