mamusia synka
i córeczki
Karola skad jestes??????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)to zajrzyj Lobby Biuściastych :-) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl tam znajdziesz info o dobieraniu biustonoszy, ja przestawiłam się na brytyjską rozmiarówkę ok 2007/2008 roku. biustonosze wówczas kupione mimo, ze kosztowały około 130/160 zł do dziś nadają się do noszenia, nikt już nie wywracał w sklepie oczami gdy chciałam biustonosz z mniejszym obwodem a większymi miseczkami, skończyło się wypadanie piersi z biustonosza, przestały wrzynać się ramiączka.. jakbyś chciała polecam też Stanikomania!. kupowałam polskie biustonosze o obwodzie 75 ( trzymając biustonosz dłonią przy zapięciu na plecach rozciągałam go o kolejne 15 cm a nie powinnam ) a noszę teraz 65 i przede wszystkim mniej boli ( a raczej szczypie ) mnie kręgosłup piersiowy ( mam tam w gratisie guzki schmorla ). Może lepiej dobrany biustonosz choć troszkę pomoże Twojemu kręgosłupowi.
oby do szczęśliwego rozwiązania &&&& ( ja też urodziłam się w lipcu - tak jak połowa mojej rodzinki