• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nisiao, daliśmy sobie na wstrzymanie z całym tematem. Jak będziemy mieli trochę wolnych środków porobię badania na tarczycę, pójdę na konsultację do innego lekarza, bo mój J uparł się,żeby tak zrobić i będziemy zbierać siły na kolejną próbę...

Dzisiaj szef mi podniósł troszkę ciśnienie, bo zebrałam się na odwagę i (pomimo moich zwolnień) zapytałam o urlop. Święta to najlepszy czas, żeby zaległy urlop wykorzystać, bo 80% firm nie będzie działać i wielkiej katastrofy by nie było gdyby mnie też nie było.... szef powiedział, że w wigilię to może być wolne, bo wigilia wiadomo, ale 27-go to nie wie co będzie się działo... pokręcił nosem i temat się urwał, bo ktoś przyszedł na spotkanie. Już o kolejnym tygodniu sylwestrowym nic nie mówiłam po tym wstępie.... a mam 19 dni urlopu do wykorzystania za 2013, więc kiedy jak nie w święta ??? ehhh...a brat z rodziną przyjeżdża do rodziców właśnie 27-go na kilka dni i bardzo chciałam ich zobaczyć. Widzimy się średnio 3 razy w roku:-(

i tak leci....

Asta jakbyś chciała w wolnej chwili :confused2::-)to zajrzyj Lobby Biuściastych :-) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl tam znajdziesz info o dobieraniu biustonoszy, ja przestawiłam się na brytyjską rozmiarówkę ok 2007/2008 roku. biustonosze wówczas kupione mimo, ze kosztowały około 130/160 zł do dziś nadają się do noszenia, nikt już nie wywracał w sklepie oczami gdy chciałam biustonosz z mniejszym obwodem a większymi miseczkami, skończyło się wypadanie piersi z biustonosza, przestały wrzynać się ramiączka.. jakbyś chciała polecam też Stanikomania!. kupowałam polskie biustonosze o obwodzie 75 ( trzymając biustonosz dłonią przy zapięciu na plecach rozciągałam go o kolejne 15 cm a nie powinnam ) a noszę teraz 65 i przede wszystkim mniej boli ( a raczej szczypie ) mnie kręgosłup piersiowy ( mam tam w gratisie guzki schmorla ). Może lepiej dobrany biustonosz choć troszkę pomoże Twojemu kręgosłupowi.

maqa mój gin po cc stwierdził, że poczekać może do pół roku, ale potem mogę już zachodzić jak planuję rodzeństwo dla małej. Niektórzy ginowie w Pl też zalecają czekać 2 lata ale raczej odchodzą tego.

onemoretime Twój szef powinien to przetrawić i może do podobnych wniosków, oby :)

kat Ty to się masz z tymi szpitalami, ja bym była za podaniem Ci sterydów. oby było ok i nieprzyjemne skojarzenia tylko skojarzeniami pozostały :)

hyhy widzę, ze lipiec 2014 jest popularny :-) w tym roku rodziłam sama 29 lipca a tu widzę 3 kobietki mają podobny tp :tak: oby do szczęśliwego rozwiązania &&&& ( ja też urodziłam się w lipcu - tak jak połowa mojej rodzinki :) )

pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny ;-)
niose wiesci z spsc forum przekazane przez jedna z dziewczyn od naszej madzi

urodzila Zosie!!!!!
"Zosia przyszla na swiat o 22.05, wazy 3860g i mierzy 56cm. Zaczelo sie o 2.30, o 4.30 bylismy w bielanskim,ale nie bylo miejsc,wiec o 7.30 trafilismy nasale w szpitalu praskim. Po calym dniu na oksytocynie,problemem z rozwarciem,udalo sie je osiagnac o 20.30. Niestety Zosia nie chciala zejsc glowka i urodzila sie cc. Ja mam krwotok,powoli opanowuja sytuacje."
Madzia napisala tez ze o 23.30 Malutka juz pieknie ssala piers, ale krotko, ze wzgledu na krwotok i ze lezy obecnie na noworodkach, a Mamusia do siebie dochodzi, ale warto bylo zniesc wszystko, bo Zosienka jest przepiekna:))

Witamy na świecie kolejnego bobaska:-D
pozdrawiam Was wszystkie mocno!!!!
u mnie jutro zaczyna sie 27 tydzien:-)

Obwieszczam Wam Kochane, ze wczoraj o 22:05 przez cc ważąc 3860g i mierząc 56cm przyszła na swiat Zosia - córeczka naszej Magdy!
Porod łatwy niestety nie byl, zostali z jednego szpitala odesłani do drugiego, potem meczyła sie z oksytocyną czekając na pełne rozwarcie, potem niestety Zosianie chciała zejść w dół, także skończyło sie cc.
Zosia zdrowiutka - 10pkt, Magda dostala niestety krwotoku.

Tyle wiem na teraz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry