• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Madziu - Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czy mi sie cos przestawiło na forum czy co ,ale ja pisałam dziś ,a tych postów nie widziałam z dziś , nawet na moim profilu były gratulacje dla Ciebie ,ale jak weszłam to nic takiego nie widziałam i już nawet myślałam ,że mam omamy wzrokowe, ale teraz weszłam ponownie i dopiero doczytałam jeszcze raz gratuluję dochodź szybko do siebie kochana dużo zdrówka dla Was ;)

a ja mało spałam , posprzątałam , robię obiad wszystko zwracam i słabo się czuję taka głodna i osłabiona i jeszcze kaszel mi został po przeziębieniu.

reklama
Magda GRATULACJe ogromne !!!!super że już po wszystkim,choć biedna się męczyłaś,ale teraz tylko dojść do siebie.Zdrówka dla Was ,buziaki :*******************************

Katherinn teraz Liluś chyba no i otem my,ale my to w styczniu :) wcześniej nie planujemy :):tak:

Mam pytanko odnośnie termometrów bezdotykowych dla maluchów,który najlepszy i cenowo i w funkcjonowaniu ok???

Ja w nocy co 15 minut 3x miałam skurcze,potem zasnęłam nie wiem czy miałam jeszcze.
No ale bezbolesne i znowu takie napianie brzucha jak wtedy co bylam tak chora i kaszlałam.
Na początku myślałam że to mała mnie kopnęła,ale to były skurcze,napinanie sie brzucha.Na tym etapie to pewnie norma...

a propo stankiów,ja ostatnio zakupiłam sobie do karmienia na stronie kontri.pl - Bielizna damska - bielizna sexy - bielizna męska - sklep bielizna Kontri.pl - - Strona główna sklepu jest tam dził dla kobiet w ciazy,trafilam na promocję i były za 39.90 a rozmiarowo też jest wybór.
są też i droższe,zalezy od modelu.
a teraz nawet jest proocja bo 20 % taniej także ja już mam dwa zakupione,jeden mi przyszedł wcześniej i nie jest najgorszy ładnie wyglada bo i ozdobny trochę także ok i zapiecia fajne https://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/31504/108/specjalistyczne/Kostar_MM15

Ostatnia edycja:
magda mega gratulacje, dużo zdrowia dla Ciebie i Zosi :-)

biustonosze kupuję w sklepie stacjonarnym tego sklepu w ZG Biustonosze | Biustonosz do karmienia | KAROline.pl - Bielizna w dużych i małych rozmiarach zazwyczaj kupuję panache, freyę, kris line. z karmników Alles jest za bardzo rozciągliwy ale jest firma, która szyje karmniki również bo mimo wszystko ciężej dobrać karmnik Bielizna damska sklep internetowy - Melissa ale często trzeba próbować z rozmiarem kilka razy (można zwracać a nie mają sklepu stacjonarnego)

muszę lecieć kobitki reszta potem :)

Ostatnia edycja:
MAgda Gratulacje!!!!!!
Asta ja mam potężny biust do skorygowania, nfz własnie tak robi, na operacje najlepiej umawiać sie na ostanie dni miesiąca wtedy 2 zoperują. PAranoja. Pleni ma racje z tymi stanikami, jednak jeśli masz bardzo ogromny biust to nawet stanik nie pomoże.Ja średnio płacę ok 200 zł i tak cały czas plecy mnie bolą, ja jestem jeszcze po urazie kręgosłupa.Mi dali warunek żeby dzieci urodzić. Zobaczymy ale ja to napewno zrobie

Kurczę, czy ja się teraz wkręcam, czy o co chodzi.. Jak wyglądają skurcze obniżające? Znowu mam taki charakterystyczny ból w dole brzucha i miednicy, który już Wam kiedyś określałam jako taki ból, jakbym miała dostać rozwolnienia - ale to określenie z tego, co widzę, jest mało trafne, bo nawet lekarka dziwnie mi się przyglądała i stwierdziła, że tego jeszcze nie słyszała ale kobiety różnie mogą odczuwać różne rzeczy. Teraz mi przyszło do głowy, że w zasadzie to taki ból, jak na okres - bo ja jak mam dostać okresu albo mam okres to też ciągle latam do kibelka, bo nie jestem pewna, czy to okres, czy jednak dostanę biegunki :D Nie boli bardzo, ale jest, nie boli cała macica, tylko sam dół, parę razy mnie to wybudziło, teraz ten ból jest lżejszy niż kilka dni temu, ale znowu się pojawił. Czy to mogą być jakieś skurcze? I mogą być mimo nospy i scopolanu? Czy się wkręcam?

Kat, ja mialam takie skurcze wļasnie, ale wtedy jak sie porod zaczynal, w dole brzucha, jak na okres, a przy okazji do kibelka kilka razy pobiegłam.

Któras z Was pytała o termometr bezdotykowy, ja mam taki -http://www.hurtmedyczny.pl/mobile/termometr-bezdotykowy-geratherm-non-contact. Ponoc jest najlepszy - tak powiedziala mi przyjaciolka farmaceutka. Powiedziala, ze w taka rzecz trzeba zainwestowa, nie warto placic mniej, bo inne sa naprawde bardzo zawodne.

Lilus, to, ze Ci zaplanowali na 3 nie znaczy, ze ktos nie bedzie miał innego zdania.

Uff, jednak tym razem to okazały sięe po prostu problemy z brzuchem. Ta dieta cukrzycowa mu zupełnie nie służy, często mnie brzuch boli przy załatwianiu i kosztuje mnie to wszystko sporo wysiłku, coś czuje, ze to też nie pomoże na te szyjkę jak ja się ciągle spinam w sytuacjach łazienkowych :/ Mówisz Loi, ze na file ten bol miałaś? Wszędzie piszą, że skurcze idą z dna macicy w dół.. To chyba wszystko i tak jest nie do opisaniai będę wiedziała co i jak dopiero jak juz będę po :D

Juz widzę, ze jaknleze to cala dietę mam do poprawki. Prawie 150 mi wyszło po obiedzie... Szlag. A leżąc też nie jest łatwo się zorganizować z tymi posiłkami, jak ja większość czasu jestem sama tak naprawdę..

reklama
Podłamałam się. Jestem po wizycie, pęcherzyk ciążowywprawdzie urósł z 12mm do 15 mm (od poniedziałku do piątku), ale dalej nie widać zarodka. Mignął pęcherzyk żółtkowy, potem się schował, zarodka lekarka nie widziała. Mam tyłozgięcie a to podobno utrudnia. Obu ginom wychodzi młodsza ciąza o 1-1,5 tyg. A wg miesiączki to 6,3! Owulację na 100% miałam w 12 dniu. Mam przyjśc za dwa tygodnie na USG. W mięszyczasie zrobić betę w odstepie 48 godzin,a le tylko jesli chcę, lekarka mówiła, żeby dac sobie raczej spokój, po co się stresować. Zając się czymś innym , czytaniem, szydełkowaniem, serialami brazylijskimi i nie denerwować się. łatwo powiedzieć, nie? Czuje, że jest nieciekawie. Pewnie, cuda się zdarzają, ale jak tu się nie bać. Chyba musze się szykować na najgorsze...
Przepraszam, że o sobie tylko... W dodatku dokładnie rok temu z 12 na 13 grudnia poroniłam :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry