MisiaMonisia
Fanka BB :)
ONA nie przepraszaj ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.

no i przytyłam 2,5kg
choć nie wiem po czym, wcale nie jem dużo a do tego mdłości i wymioty...i już mam uczucie wzdętego brzuszka w ciągu dnia a to dopiero początek 8 tygodnia...z Zuzikiem takie odczucia miałam chyba gdzieś w 10-11 tygodniu
ciekawe czy to faktycznie działa tak że w drugiej ciąży brzuch szybciej rośnie, a jeśli tak to jak dużo szybciej w porównaniu do wcześniejszej ciąży ;-) poza tym czuję się naprawdę dobrze, dbam o siebie ale staram się nie sfiksować 
teraz myślisz że się mogło udać a za godzinę już jesteś przekonana że nic z tego i tak w kółko
nie ma co się kierować przeczuciami tylko myśleć pozytywnie!! I nie martw się na zapas co będzie jeśli zobaczysz jedną kreskę...może malutki Ktoś już się tam gości w Twoim brzuszku
&&&& !!!!;-)
. Tego pieczenia na oko nauczyłam się od mamy. Ona zawsze pokazywała mi, jaką konsystencję powinniśmy uzyskać. Po wielu latach patrzenia w końcu się nauczyłam. Ale mam wiele przepisów "od do", jak będę miała więcej czasu, to wrzucę najnowsze odkrycia (zwłaszcza tarta kakaowa z musem z białej czekolady z truskawkami wszystkim smakowała) :-)
. Jak byłam jeszcze bardzo młoda, miałam strasznie nieregularne cykle i bolesne @ (do tego stopnia, że trzy dni leżałam w ciemnym pokoju, w ciszy, zwinięta w kłębek, nic nie jadłam). Później dołączyły się plamienia trwające nawet 2 miesiące. Poszłam do gina (do tej pory pamiętam, jak mi się nogi trzęsły na fotelu
) i dostałam tabletki antykoncepcyjne. Co prawda szału nie było po tych tabletkach, cykl zrobił się jeszcze bardziej kosmiczny, ale po kilku miesiącach jakoś wszystko się unormowało i takie już zostało. Nie mam pojęcia, jak te tabletki mogą działać na torbiele czy na bolesne @, ale jednak chyba jakoś działają... <przytulam>
. Jak chodziłam do pracy, to po powrocie miałam siłę, żeby się umyć (albo i nie ;-)) i w trakcie napisów początkowych do filmu już zasypiałam... 

. Bo on jest bardzo surowy, nie ma zmiłuj ;-). Wnioskuję, że jednak słodycze go ułaskawiają ;-). Więc trzymajcie kciuki :-)