• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola ....trzymam mocno kciuki &&&&&& :-)
Czekamy na Twój powrót na BB i na zdjęcia Jasia :-);-)

Dziewczynki znowu mam pytanie.
Jakos coś mnie dzisiaj podkusiło i zrobiłam test ciążowy :baffled:. Wyszedł negatywny. Ale @ ma przyjechać ok. 8-10 lipca.......mogło jeszcze nie wykazać drugiej kreseczki? Czy jednak wziąć go pod uwage i uznać ze ciąży nie ma? :-(

Karola trzymamy!!!!!

MisiaMonisia z tymi testami jest różnie, mnie najczęściej coś wychodziło ok. 9 -10dpo. a u Ciebie z tego co piszesz byłoby to teraz 6-7dpo więc zdecydowanie za wcześnie.. Ale słyszałam o testach wychodzących dopiero 14-15dpo więc czekaj cierpliwie:-)

Ostatnia edycja:
MisiaMonisia ile dni minęło od owu? Choć bez względu na to ile dni minęło, myślę że to jeszcze za wcześnie, skoro @ najwcześniej powinna być za tydzień.. Broń Boże nie myśl że ciąży nie ma, bo testy potrafią się zmienić wynik z dnia na dzień ;-)u mnie najwcześniej jakiś cień cienia cieniów pojawiał się ok 10 dpo ...i pamiętaj jak robisz test to najlepiej rano z pierwszego sikańca :tak:

Jasiu maluszku witaj na świecie!!!!! :-D
A dla szczęśliwych Rodziców gratulacje ;-)

MisiaMonisia weź poprawkę na to że owu to tylko program...zawsze może przesunąć owulację o dzień lub dwa, szkoda że nie mierzyłaś temperatury miałabyś jaśniejszy obraz tego kiedy mogła faktycznie wystąpić owulacja. Poczekaj cierpliwie jeszcze 3-4 dni i powtórz test ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry