MisiaMonisia
Fanka BB :)
alza ja właśnie nie wiem dokładnie jak to jest z tym jodem....Pamietam jak w zeszłym roku w kwieniu leżałam w szpitalu na szczękówce to nie uzywali soli jodowanej do płukania mi jamy ustnej bo lekarz prowadzacy powiedzial ze nie mozna jodu przy niedoczynnosci. Kurcze sama juz nie wiem, dlatego z rana skontaktuje sie z ginem. Chyba edzie wiedziala cos na ten temat, a jak nie to w przyszlym tygodniu jade do endokrynologa wiec jej zapytam. A na razie bede brala folik
.
Niedawno pisałam Wam o mdłosciach bez wymiotów.....a dzisiaj mdłości zniknęły.....mam nadzieje ze to nie oznacza nic złego?
Nie pytałam gina bo zapomniałam......
.Niedawno pisałam Wam o mdłosciach bez wymiotów.....a dzisiaj mdłości zniknęły.....mam nadzieje ze to nie oznacza nic złego?
Nie pytałam gina bo zapomniałam......
jeszcze jakoś bym przeżyła gdybym w połączeniu z wymiotami nie czuła się jak przeżuta przez krowę...jestem słaba i totalnie bezsilna..
. Życzę Ci tego bardzo, zapytaj Angelstw, jakie to przyjemności ;-). Ale wiem co czujesz. Jak miałam jeden dzień bez pawia, to już się zamartwiałam, że coś jest nie tak
(tzn. pewnie tabletki od tego są jakieś) wiem, że mam niskie. Endo powiedziała, że jest niskie, ale w granicach normy i żebym po prostu kontrolowała raz na jakiś czas, szczególnie jak zaciążę. Nic mi brać nie kazała...
najpóźniej dostawałam odpowiedzi po 2 dniach. Jak do jutra nie odpisze (może jest na urlopie?) to szukam sobie jakiegoś zastępczego, żeby mi tylko te antybiotyki wypisał.