Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przypomnij mi,spodziewasz się córki czy syna
ja się dziś umówiłam na USG prenatalne na 4.08 i tak sobie rozmyślam, bo to że chciałabym żeby wszystko było dobrze z Groszowym to jedno ale może by się już udało wyhaczyć na USG co tam kryje między nóżkami
jakby nie patrzeć będzie to już skończony 12 tydzień ;-) ale zobaczymy co na to Pan doktor 
odpoczywaj i zbieraj siły 

podczytuję co jakiś czas, ale weny na pisanie brak i internet często szwankuje...
nic zaplanować nie można... poza tym też do późna nie posiedzi, bo rano do pracy... do staranek by nam to wystarczyło
, ale skoro się nie staramy w tym cyklu to chciałoby się coś porobić, gdzieś jechać, coś zobaczyć. Dzisiaj poszedł wreszcie normalnie na 1 zmianę, wraca o 14:00, więc może na plażę pojedziemy, chociaż pospacerować. Jutro wybieramy się na jedno z najpopularniejszych miejsc turystycznych, czeka nas niemal 3 godzinna wspinaczka na półkę skalną, z której rozciąga się przepiękny widok :-) po powrocie planujemy jakiegoś grila zrobić i małą imprezkę na pożegnanie... strasznie szybko czas leci
21 to nie wystarczający poziom wit. D? ja zaczynałam z poziomu 9,41 :-( będę badać na początku sierpnia, żeby sprawdzić o ile mi się podniosło od maja... Jakie dawki będziesz brała i jak długo?