Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witch, dziękuję, że pytasz. Dziś dostałam @. Ciągle ostatnio sobie popłakuję. Mam dość, chyba się poddaję. Już sama nie wiem co jest nie tak. Myślałam, że mutacja, ale leki nic nie dały. Ja już naprawdę mam dość.asia669 Dużo siły Ci życzę! Trzymasz się jakoś?
Kwiatuszekk23 Ja plamiłam we wszystkich ciążach... Często takie brązowe plamienie jest wynikiem niedoboru progesteronu. Bierzesz jakieś leki? A nie jest to moment, w którym normalnie byś dostała @?
Magdalena W przypadku uderzeń w tył samochodu ja bym na miejscu siostry jednak się upierała na przyjazd karetki. Często boli potem odcinek szyjny - a pojawia się później jak już emocje opadną. Mojemu tacie zaczęło boleć 3 dni po takim uderzeniu i też do tego czasu twierdził, że nic mu nie jest.
hona Z tego co piszesz, to chyba najpierw powinnaś zająć się edukacją mężaA to z ciężki temat... Ja działam podobnie jak alza - daję się wykrzyczeć, bo rozmowa w takim stanie nie przynosi rezultatu. Następnie dokładnie tłumaczę, co się będzie po kolei działo np. jeśli czegoś nie zrobi, to nie dostanie tego czego żąda.