Funia90
Fanka BB :)
@Katarina91 nie mozna herbatki z lisci malin a owoce jak najbardziej mozesz[emoji4]
Mnie dzis boli brzuch jak na okres.
Na obiad zrobilam chicken curry ,wracam z pracy taka happy,ze zejm,a zrobilam na dwa dni i Coooo??? Przyprawa ktora dodalam garam masala najprawdopodobniej ma galke muszkatalowa a jej nie mozna i do ..... zjadlam na obiad jajecznice z 3 jajek i 2 kanapki z chleba bezglutenowego,na koniec loda oreo.
W gratisie potrzaskalam moj ulubiony kubek do kawy.
Z ciekawostek dla brzuchatek nie mozna jesc lubczyku ,wiec jak bedziecie jadly rosolek to uwazajcie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie dzis boli brzuch jak na okres.
Na obiad zrobilam chicken curry ,wracam z pracy taka happy,ze zejm,a zrobilam na dwa dni i Coooo??? Przyprawa ktora dodalam garam masala najprawdopodobniej ma galke muszkatalowa a jej nie mozna i do ..... zjadlam na obiad jajecznice z 3 jajek i 2 kanapki z chleba bezglutenowego,na koniec loda oreo.
W gratisie potrzaskalam moj ulubiony kubek do kawy.
Z ciekawostek dla brzuchatek nie mozna jesc lubczyku ,wiec jak bedziecie jadly rosolek to uwazajcie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez przestalam pic kawe w ciazy,ale ja niestety pilam rozpuszczalna,z ekspresu jest dla mnie za mocna.W pracy tez pilam do niedawna,ale zoladek zaczal sie buntowac,wiec znowu tylko rozpuszczalna.Wiem,ze nie jest zdrowa,ale pokazcie mi cos co jest na prawde zdrowe?Warzywa?Owoce?Jakie?Wszedzie pelno pestycydow.Mieszkam w "zaglebiu truskawkowym", wiosna czasem nie da sie wyjsc z domu,wszedzie w powietrzu czuc opryski.A potem zajadamy sie taka tablica Mendelejewa.Nawet moj lekarz po drugim poronieniu (polowa kwietnia) powiedzial,ze moglam sie podtruc takimi opryskami i gotowe.