• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny ja właśnie wróciłam wzielam szybką kąpiel :) dzisiaj cały dzień spędziłam z maleństwem :) kochana taka mówie Wam :) w sierpniu ma roczek :) ten upał dał mi popalić jestem padnięta a dalej takie duszno ...
A Wam jak mina dzień ?
@Bananowiec oby to nie zaśniad ;/ ale skoro byłaś badana to powinno być ok , idź na bete , daj znać co i jak , mam nadzieję , że wszystko dobrze się skończy :)

Dzieki dziewczyny za wsparcie! :*
Mam nadzieje ze to nie zasniad tylko wlasnie ciaza i moja córcia doczeka sie rodzeństwa :) chociaz nie wiem czy nie za wcześnie po poronieniu na drugą ciaze :( boje się te teho ze ten wypity ostatnio alkohol moze zaszkodzić dziecku (jesli to ciąża). Odezwę sie w czwartek gdy jiz będę wiedzieć na czym stoję :) a jutro rano lecę na bete.

Dzieki dziewczyny za wsparcie! :*
Mam nadzieje ze to nie zasniad tylko wlasnie ciaza i moja córcia doczeka sie rodzeństwa :) chociaz nie wiem czy nie za wcześnie po poronieniu na drugą ciaze :( boje się te teho ze ten wypity ostatnio alkohol moze zaszkodzić dziecku (jesli to ciąża). Odezwę sie w czwartek gdy jiz będę wiedzieć na czym stoję :) a jutro rano lecę na bete.
Ja tez Ci zycze zeby to byla ciąża. Jesli chodzi o toczy za wcześnie, to jesli do ciazy doszlo to chyba znak ze organizm doszedl do siebie, a ryzyko jest zawsze. Jesli chodzi o wypity alkohol to czytalam, ze do momentu wykrycia ciazy przez test alkohol raczej nie szkodzi bo dziecko jeszcze nie jest polaczone z krwiobiegiem mamy. Oczywiście mam na mysli wczesne zrobienie testu , nie takie tydzień po terminie @, wtedy juz moze miec wplyw na zarodek. Czekamy na wynik bety. Z wynikami, ktore cie niepokoja mozesz tez isc do lekarza pierwszego kontaktu, mysle ze powinien miec jakies pojecie. Trzymam kciuki.
@...Margotka9022... co u Ciebie. Bylas podejrzec serduszko?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry