Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja tez ten cykl uwazam za stracony,meza nie bedzie do piatku,wczoraj moglismy podzialac,ale ja padlam,ta pogoda mnie wykancza 

Mlody tez super sie odnalazl,na poczatku ,wiadomo,troche sie wstydzil,ale potem super sie dogadywal w ich jezyku,bylam taka dumna,jak go chwalili jaki to on madry i wogole. Ktoregos dnia wybralismy sie nad Balaton.Super,mlody nie chcial wracac,prosil,zebysmy tam zostali na zawsze.Miasto tez piekne,jest co zwiedzac.Jedyne co mi przeszkadzalo to to,ze jest troche brudno,u nas w Wawie jest duzo czysciej.Smialo moge powiedziec,ze to byly jedne z bardziej udanych wakacji.U mnie była wada genetyczna zespół Turnera plus wada serca, całkowita niedodma płuc, niedokrwistość wątroby, całkowity obrzęk ciała... Więc mała nie miała szans.. O wątrobie dowiedziałam się po badaniach histopatologicznych.. :/ psychicznie nawet nie jest najgorzej a jak to mówili że to przypadek że wada się małej trafiła to się zastanawiam.. I chyba nie będę czekać, mozw akurat się uda..@roxie123 lubie tapety ale nigdy wiecej nie chce ich klasc[emoji23]robilismy z M sami,tez na fizelinie ale kukra gladzenie tych pecherzy to byl koszmar,jeszcze moj to olal i twoerdzil,ze starczy a ja uparcie gladzilam bo nie chcialam prcherzy[emoji23]
Ps dzidzi wazy ok 50 g (5dag) a ja kurde przytylam 3 kilo[emoji12][emoji12][emoji12]ale spoko moze jutro bede mialam spowrotem dwa,licze na to ,ze to woda[emoji16]
Aaa i u mnie tez mega Afryka,a jutro ma byc jeszcze cieplej,a ja kurde w mieszkaniu mieszkam[emoji22]
Ja chce ogrod i basen [emoji41]
@nafoczka Ty to jestes obrotna [emoji4]jak tam po pierwszym dniu?teraz na pewno bedziesz miala mniej czasu no ale nie odchodzisz od nas?
@...Margotka9022... ja wizytuje w czwartek i szczerze???czekam jak na zbawienie,2,5 tyg przerwy od usg dziala czarno na moje mysli[emoji57]ale mam nadzieje,ze dzidzi skacze[emoji5]
Jak internista Ci nie wypisze to idz na rejestracje polozna Ci wypisze[emoji4]
@Marika92 ciesze sie ,ze @ przyszla.
Nie pytam jak sie czujesz pod wzgledem paychicznym bo domyslam sie jak jest.
Ale pamietaj bedzie juz tylko lepiej[emoji5]
Oczywiscie ,ze sa takie przypadki.
Ja sama po pierwszej starcie mialam zielone swiatelko na starnaia po 1@ ale zaszalam w 3 cyklu.
Teraz tez moglam po 1 ale staralismy sie po 2 bo lecielismy samolotem na wakacje i nie chcialam ryzykowac.
A masz jakies zalecenia co do nastepnej ciazy?u Ciebie Corcia miala wade serduszka jak dobrze pamietam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom