• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut ja za pierwszym razem nawet antybiotyku nie mialam,za drugim tak.
Mysle,ze mozesz,ja nie bralam bo jakos specjalnie brzuch mnie nie bolal,ale moze zadzwon do szpitala i zapytaj jakie preparaty najlepiej stosowac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Olasec a ja myślałam że zobaczę 2 kreski dziś u Ciebie: )
@Ewarut światełko dla Aniołka
[ *] . Nie wyobrażam sobie jak mogli Ci zrobić zabieg bez znieczulenia w głowie się nie mieści !!!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oni chyba podają albo głupiego Jasia albo jakieś inne. Kobiety które też miały zabieg spały. Na mnie to nie działało... Ból potworny... Nie życzę nikomu.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut ja nie wiem co to za szpital ale nie powinno być takiej sytuacji...powinni nie zaczynac jak widzieli ze nie jestes znieczulona .... mi robili w znieszczuleniu ogólnym jakbym miała coś czuć to bym chyba umarła. Oskarrzylabym szpital ze względu na stan psychiczny bo bym się pewnie nie pozbierala
@Funia90 czaruj czaruj ; * i mnie bez zmian eh :(

@Ewarut jak to nie bylo?ojej...slyszlam juz kiedys hostorie o zabiegu w taki sposob ,nie wiem jak moga tak robic.
Mnie uspali,najpierw wywiad z aneztyzjologiem,ktory byl caly czas przy zabiegu.

@roxie123 te czary maja troszke km do przejechania[emoji1]

@Ewarut ja nie wiem co to za szpital ale nie powinno być takiej sytuacji...powinni nie zaczynac jak widzieli ze nie jestes znieczulona .... mi robili w znieszczuleniu ogólnym jakbym miała coś czuć to bym chyba umarła. Oskarrzylabym szpital ze względu na stan psychiczny bo bym się pewnie nie pozbierala
@Funia90 czaruj czaruj ; * i mnie bez zmian eh :(

Jeszcze przed zabiegiem jak lekarz mnie badał to pytałam czy będę znieczulona i będę spać - tak na żywca to ryby się czyści-sam ordynator tak powiedział. I tu bym się kłóciła.

@Ewarut ja specjalnie czekałam na anastezjologa aż wróci z sali operacyjnej bo powiedzIeli ze bez niej zabiegu nie zrobią . Ja Nie wiem co to za szpital ale jakaś rzeźnia...ja bym nie podarowała. Robić komuś na żywca. Przecież jak się rzucalas z bólu to mogli w tym czasie coś uszkodzić albo tak pociąć ze zrostow narobili...oby nie ale cholera ze takie rzeczy się dzieją...
@Funia90 czarny pewnie doleca w nowym cyklu o ile się doczekam na niego [emoji14]

reklama
@Ewarut jak to nie bylo?ojej...slyszlam juz kiedys hostorie o zabiegu w taki sposob ,nie wiem jak moga tak robic.
Mnie uspali,najpierw wywiad z aneztyzjologiem,ktory byl caly czas przy zabiegu.

@roxie123 te czary maja troszke km do przejechania[emoji1]

Nie było . Ja leżałam w sali zabiegowej na fotelu. Dostałam najpierw antybiotyk dożylnie potem niby to znieczulenie. Przy mnie był lekarz i położna. Anestezjologa tam nie było nikt nawet o nim nie wspominał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry