Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oni chyba podają albo głupiego Jasia albo jakieś inne. Kobiety które też miały zabieg spały. Na mnie to nie działało... Ból potworny... Nie życzę nikomu.
Nie było anestezjologa tylko położna i lekarz a potem jakaś jeszcze pielęgniarka bo wyrywałam się z bólu.
Jeszcze przed zabiegiem jak lekarz mnie badał to pytałam czy będę znieczulona i będę spać - tak na żywca to ryby się czyści-sam ordynator tak powiedział. I tu bym się kłóciła.@Ewarut ja nie wiem co to za szpital ale nie powinno być takiej sytuacji...powinni nie zaczynac jak widzieli ze nie jestes znieczulona .... mi robili w znieszczuleniu ogólnym jakbym miała coś czuć to bym chyba umarła. Oskarrzylabym szpital ze względu na stan psychiczny bo bym się pewnie nie pozbierala
@Funia90 czaruj czaruj ; * i mnie bez zmian eh
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie było . Ja leżałam w sali zabiegowej na fotelu. Dostałam najpierw antybiotyk dożylnie potem niby to znieczulenie. Przy mnie był lekarz i położna. Anestezjologa tam nie było nikt nawet o nim nie wspominał.