• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut bardzo mi przykro, ale to co przeszłaś dodatkowo w szpitalu jest niewyobrażalne :O Nie sądziłam że w tych czasach mają miejsce jeszcze takie rzeczy, a nie próbowali najpierw wywołać Ci poronienia farmakologicznie? Eh Trzymaj się kochana, wiem że ciężko w to uwierzyć ale z czasem będzie lepiej.
Nie wywoływali farmakologicznie bo Ja nie krwawiłam w ogóle. Poszłam od razu na rzeź.....

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut Aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam Twoją historię. A gdzie takie rzeczy się dzieją? Pewnie w papierach jest wszystko pięknie... I weź tu walcz ze służbą zdrowia... A na wypisie ze szpitala masz wpisane zastosowane znieczulenie? Ja miałam łyżeczkowanie w 11tc, a ciąża obumarła 7-8tc. Lekarz przypisał mi Ketonal forte. Zielone światło na starania dostałam po pierwszej @. Nie wiem jak w Twoim przypadku będzie - ale na pewno na kontrolę nie poszłabym do szpitala.

@roxie123 Trzymam kciuki za pozytywną decyzję bankową!
To było w szpitalu w Zgorzelcu.

@Ewarut u mnie też nie było żadnego plamienia krwawienia ale wywoływali i tak ciąglo się 2 tyg leki na mnie nie działały więc w końcu zabieg zrobili

Jupi po niedzieli dostaniemy kredyt i będzie można iść niebawem na swoje [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1503478431-aaaaaa.jpeg
to jest na karcie informacyjnej... Nie znam się na tym.

@Ewarut to szkoda że nie wywoływali bo może by się obeszło bez łyżeczkowania a nawet jeśli nie to szyjka chociaż by była lepiej na to przygotowana. Ja też nie krwawiłam a miałam wywołane farmakologicznie i wszystko się oczyściło i odbyło się bez zabiegu. No ale teraz to można sobie gadać a czasu i tak się nie cofnie. Masakra ten szpital, ja bym do niego już nie wróciła.
Kurde aż mnie ciarki przeszły jak sobie wyobraziłam jakie to musiało być straszne :O

@Olasec czekaj. Wytrzymaj. Jak my wytrzymamy to i Ty dasz rade. A jak chcesz, to mogę Ci napisać jaki jest staropolski zwyczaj, żebyśmy tylko my się dowiedziały.

Mnie zalewa od rana. Poprosiłam męża żeby kupił mi podpaski, bo została mi jedna. A u nas sklep na końcu wsi.
-Jakie ci kupić?
-Jakie będą. Always, Bella, Naturella, jakiekolwiek. Najlepiej takie cienkie... w niewielkim foliowym kwadratowym opakowaniu z napisem normal. Poczekaj może, ubiorę się i pojadę.
-Nie. Brzuch cię boli. Ja kupię. Ze skrzydełkami chcesz czy bez (olśnił mnie znajomością tematu)
-Obojętnie.
Przywiózł.
-Dobra, to ja jadę do pracy. Kwiatowe Ci kupiłem. Nawet ładnie pachną. Chyba będą dobre, bo używałaś takich.
I już mi się zrobiło wesoło.
20170823_104415.jpg
I zostałam w 2 d.c. (święto Niagary) z pudełkiem wkładek o zapachu kwiatowym. That's what I need !!! Oh, yeah...

Załączniki

• 20170823_104415.jpg
    20170823_104415.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 212
@ivvonka ale się uśmiałam hahahaha to dobre :D zazdroszczę Ci tej @ ja latam patrze w majtki i nic ;/ brzuch nie boli wcale ;/ czasami cos tam poczuje jakieś ukłucie ;/ ale ani kropki ... eksploduje ze złości !

Chce sobie kupić łańcuszek z aniołkiem który Wam się najbardziej podoba ? :) mój typ na razie 3 myślałam o 2 ale coś tani i nie wiem czy nie tandeta
17b20b5c469db77a3c3d944ca820.jpg
a13c96a84562ba9c62e7edc1919c.jpg
fdb58abf45188b7395c692fb6de7.jpg

Załączniki

• 17b20b5c469db77a3c3d944ca820.jpg
    17b20b5c469db77a3c3d944ca820.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 653
  • a13c96a84562ba9c62e7edc1919c.jpg
    a13c96a84562ba9c62e7edc1919c.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 638
  • fdb58abf45188b7395c692fb6de7.jpg
    fdb58abf45188b7395c692fb6de7.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 645
@Olasec czekaj. Wytrzymaj. Jak my wytrzymamy to i Ty dasz rade. A jak chcesz, to mogę Ci napisać jaki jest staropolski zwyczaj, żebyśmy tylko my się dowiedziały.

Mnie zalewa od rana. Poprosiłam męża żeby kupił mi podpaski, bo została mi jedna. A u nas sklep na końcu wsi.
-Jakie ci kupić?
-Jakie będą. Always, Bella, Naturella, jakiekolwiek. Najlepiej takie cienkie... w niewielkim foliowym kwadratowym opakowaniu z napisem normal. Poczekaj może, ubiorę się i pojadę.
-Nie. Brzuch cię boli. Ja kupię. Ze skrzydełkami chcesz czy bez (olśnił mnie znajomością tematu)
-Obojętnie.
Przywiózł.
-Dobra, to ja jadę do pracy. Kwiatowe Ci kupiłem. Nawet ładnie pachną. Chyba będą dobre, bo używałaś takich.
I już mi się zrobiło wesoło.
Zobacz załącznik 819678
I zostałam w 2 d.c. (święto Niagary) z pudełkiem wkładek o zapachu kwiatowym. That's what I need !!! Oh, yeah...
Liczą się dobre chęci [emoji16][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry