• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przepraszam,ze tak pozno ,ale nie dosc ,ze badanie bylo z opoznieniem to musialam cos zalatwic a teraz wstawic rosol na moje przeziebienie ,ale skaldniki same sie do domu nie przyniosa wiec tez trzeba bylo jechac[emoji4]
Wiec tak: Asia zdrowa,wszystko w normach,troszke jeden przeplyw mam na granicy ale w normie i ta babka nic nie mowila.
Wazy 405 gram[emoji5]terminu porodu mi nie obliczali:/ mam wiec wpisany na tych wynikach z om,a jak robila pomiary to widzialam,ze niunia jest wieksza.
Zdjecia beznadziejne,liczylam na cos fajnego ale coz...lekarka nieuprzejma,a mala na taka to sie jedynie wypinala tyleczkiem[emoji4]
Ale to nic ,najwazniejsze ,ze wszystko dobrze[emoji5]

Mam dzis urwanie glowy,przyjaciolka w ciazy z om 8t1d ,byla tydz temu na wizycie ,byl zarodek ,ale nie powiedzieli nic o serduszku,poszla dzis do innej lekarki i ta ,ze nic tam nie widzi,w koncu dojrzala jakas kropke:/
Martwie sie o nia...jedziemy do lekarza po mojej pracy.
Tamta lekarka w ogole taka beznadziejna ,polowy badan jej nie zlecila ,nawet tsh,ja jej doradzilam ,ze to koniecznie musi zrobic i tsh 3,5.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cieszę się że Asia zdrowa, no nie ma co już kawał kobitki z niej jest :) Cudowne wieści. A tak z ciekawości ile trwa takie badanie połówkowe, a to byłaś prywatnie czy na NFZ? A to Twój ginekolog Ci nie robi USG? Sorki że tak pytam, ale ciekawa jestem jak to wygląda bo u mnie wszytko robi mój ginekolog.
P.S. Trzymam kciuki za przyjaciółkę żeby wszystko było dobrze :)

@roxie123 no niby powinno coś być ale to samo miałam w pierwszej ciąży tyle że wtedy miałam 28 dniowy cykl i pamiętam 25 dnia zrobiłam test i była biel, wkurzyłam się poszłam zrobić sobie drinka z nerwów i go wypiłam a 3 dni później nie dostałam okresu zrobiłam test i była słaba kreska he :D więc na te testy też trzeba brać poprawkę :D

@madzia0902 hmm badanie trwalo gdzies ok 15 minut,dobrze,ze nie dluzej bo to okrpony stres:/
Ja ze wzgledu na 2 poronienia i trobofilie mam na nfz ale klinike wybralam ta co i tak bym szla prywatnie[emoji4]

@Katarina91 a Ty w koncu placilas za to drugie prenatalne?

@Ewarut powodzenia[emoji5]

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi apropo wyprawki. Myśle ze fajnie jakbyśmy zrobiły jakaś listę wyprawkową [emoji2]

Margotka, który tydz u Ciebie?

Funia, super ze z Asia wszystko dobrze [emoji4] a my imienia jeszcze nie wybraliśmy.
Ja poszłam prywatnie, zapłaciłam 300 zł byłam u doktora Dudarewicza w Łodzi. Ale moja lekarka tez mi w końcu dała skierowanie na NFZ na połówkowe, tylko musiała nasciemniac ze niby nie uwidoczniono żołądka, bo inaczej by mi sie nie należało. Aczkolwiek, chyba i tak nie pójdę drugi raz bo mi cos wypadło.

reklama
Dziękuję Kochana za wywołanie i pamięć i bije się w pierś ze ledwo ogarniam porządek na forum ale już początek roku szkolnego mija wiec może i mniej papierów w domu po godzinach będzie = więcej czasu dla was :D

Lista jak najbardziej. Lista wyprawkowa do szpitala juz jest, czego nie jesc w ciąży tez ale można z lekami/suplementami zrobić listę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry