reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Olasec ja tez mialam cytomegalie,nie wiem kiedy nawet,moze jak bylam dzieckeiem.
A glukoze pewnie bedziesz musiala obserwowac.
Ile do tej normy Ci brakuje?

@roxie123 kochana tule Cie mocno [emoji5][emoji5][emoji5]przyjmij moje wirtualne usciski

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 to normalne uczucie w Twojej sytuacji,po raz kolejny los z Ciebie zadrwil i musisz mu sie teraz przeciwstawic i zawalczyc dalej z uniesiona glowa.
Latwo nie jest i latwo nie bedzie,szczegolnie jak nadejdzie dzien testowania i potem oczekiwania co bedzie.
Postaraj sie poszukac w sobie spokoju ,jakos to wszystko poukladac i byc dobrej mysli.
W koncu masz szanse,jestes zdrowa ,masz macice i musisz walczyc.
Dopoki @ sie nie skonczy masz prawo do gorszego samopoczucia ale potem bedzie trzeba sie podniesc do walki.
Zbieraj sily kochana[emoji5]wyplacz tyle lez ile potrzebujesz a potem do boju[emoji8]

@Funia90 najlepsze jest to ,że nawet nie potrafię płakać taka pustkę czuje...
Nawet nie myślę o staraniach ani testowaniach... niech się dzieje co chce , odpuszczam...
Zdrowa nie jestem skoro mój organizm ciąży nie chce :<
Mam nadzieję , że te wymazy będą ok... długo czekałaś na wyniki ?

@roxie123 ja po biochemicznej w lipcu miałam tak jak Ty. Taka obojętna i targały mną mieszane uczucia. Trzeba walczyć z przeciwnościami losu :*

@Funia90 norma jest 3,9 do 5,5 mmol/l a ja mam 5,01. Dziwne bo nie słodzę, słodyczy nie jem. Oby było dobrze. Ale w mojej rodzinie jest cukrzyca.

@roxie123 zaraz Cie palne..jestes zdrowa jak rydz[emoji16]pomysl ile kobiet roni,no i co wszystkie sa chore?
Przestan kochana,to pewnie zly podzial komorek ,a chore jestesmy ,pod tym wzgledem ,ze nie przyjmujemy zwyklego kwasu i musimy rozrzedzac krew ,nic wiecej[emoji5]
Nie mysl w takim razie o staraniach i pojdziesz na zywiol[emoji5]
Ja nie pamietam juz ile ale kilka dni na pewno sie na wyniki czeka.

@Olasec to faktycznie blisko normy,a ile przed badaniem jadalas ostatni posilek?

@Olasec no taka troche zrezygnowana jestem ... ale przyjełam do świadomości to , że nie wiadomo za którym razem będzie dobrze i czy wg będzie ...
@Funia90 tak zrobię , bo nie chce mi się myśleć ciągle o tym... sexy co drugi dzień i jak będzie miało być to kiedyś będzie ... w tym cyku nie sądze ,że się uda bo ileż ta macica da rade

Funia troche lepiej. Jem sniadanie, drugie sniadanie obiad i kolacje choc w troche mniejszych porcjach. Mdli po jedzeniu no ale trudno.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 zobaczymy co bedzie ale po biochemicznej czesto odrazu jest ciaza[emoji5]
@Olasec skoro ostatnio tez tak mialas to nie ma powodow do zmartwien[emoji4]
Super,teraz jeszcze 34 tygodnie i dzidzi bedzie z Wami[emoji8]

@kari21 ale wazne ,ze jesz[emoji4]ciesze sie

Do góry