Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To dobrze, ze maz walczyl, ma tym polega milosc i małżeństwo. Rozlaka to tez duży sprawdzian dla związku, bo ludzie oddalaja sie od siebie i ucza sie zyc osobno, niestety coraz częściej rodziny zyja w ten sposob i coraz wiecej eurosierot naokolo, coz zycie. Za to powroty sa piękne. Te pol roku szyko minie. A jak maz ma wrócić w lutym, to na święta mozecie zaczac starania.@Frezja_1 no wlasnie on ma juz w lutym na stale zleciec wiec musimy jakos sie przemeczycchoc wydaje mi sie ze nie wytrzymamy pol roku bez siebie a jesli chodzi o trwalosc zwiazku Frezja my przechodzilismy juz ciezki czas po smierci mamy swiat mi rynal nie chcialam niczego nawet bliskosci meza ale on wytrzymal i poczekal walczyl o zwiazek za to mu dziekuje nie wiem jak moglam byc taka dla niego