reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 jak wroce to wyrzucam baterie z wagi haha[emoji23]
Nazarta jak gruby bak .
Co ta tesciowa narobila ,ze nie siadlo hihi
Moj tez zapracowany i tez mi go brakuje,ale mam nadzieje,ze to sie zmieni[emoji5]

@Frezja_1 kiedy testujesz ,jutro? Dwa to tak akurat na jedno testowanko hihi
Ja dzis sie zmachalam lazeniem i jedzeniem hahah,jutro juz wracamy ,takze wyjazd krotki bo wczoraj dotarlismy tu na 22.30 dopiero ale wczoraj M zrobil pierwszy etap stropow jupiii i schody do gory [emoji16]
Takze teraz bedzie wiazanie drugiej czesci stropow ,nad salonem i kuchnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak dam rade to w pn. A jak nie to jutro, ale nie czuje sie ciazowo.
Fajnie, ze prace sie posuwaja.jeszcze troszkę i wykonczeniowka, a to najfajniejsze. No i będziesz urządzac pokoik dzieciecy:-) :). Teraz odpoczywaj.
@roxie123 myslalam, ze uCiebie juz gotowe wszystko, tylko czekacie na kanalizację. A i pytalam dlaczego nie chcecie wprowadzać sie w adwencie, ale jak nie chcesz to nie odpowiadaj, nie chce byc wscibska, tylko bylam ciekawa czy to jakis przesad, czy tak po prostu chcecie?

reklama
@roxie123 dzis bigos za mna chodzil ale padlo na kwasnice i pierogi ruskie,o reszcie nie pisze,ciii [emoji38]
Powiem Ci ,ze z wygladu domek nie zmienil sie od lipca ale pracy poszlo mnostwo.
W tym roku mam nadzieje,ze zrobimy ten drugi strop jak nie to trudno.
A potem na wiosne wymuruja to co na pietrze i firma zrobi nam dach i okna.
Wpadne pozniej na zamkniety oblukac[emoji5]

@Frezja_1 No u nas gotowe ale tak wiesz na pusto bo nie chce żeby tak stało. Gdzies mi ucieklo pytanie . Wprowadzimy sie jak tylko będzie możliwość . Niby tak gadają żeby nie w listopadzie bo to wszystkich świętych i wg ...ale ja tam czekać nie będę jak cos bo z babka nie wytrzymam [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 slonko jutro jest niedziela:D
@roxie123 ja nie wierze w przesądy. Ja bym szla jak najszybciej. Na swoim to na swoim. Odetchniesz sobie. Podejrzalam zdjecia. Dom bardzo w moim stylu. Pieknie, stylowo i przytulnie. Bedziecie tam szczesliwi i niedlugo bobo bedzie robic pisiu pisiu na tych pieknych scianach.:D

@Frezja_1 @...Margotka9022...
ja pikole chyba ktos mi mozg zjadl hahah[emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze Cie pouczam i nabijam sie z Ciebie [emoji12]
Przepraszam zwracam honor[emoji16]
Ale idiot ze mnie hihi

@roxie123 ja tez juz widze te bjudne odbite rasie na tych pieknych scianach[emoji12]ale to nic,to samo szczecsie

@Frezja_1 @...Margotka9022...
ja pikole chyba ktos mi mozg zjadl hahah[emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze Cie pouczam i nabijam sie z Ciebie [emoji12]
Przepraszam zwracam honor[emoji16]
Ale idiot ze mnie hihi

No przestan, rozbawilas mnie.:biggrin2: ja wczoraj tak odwalalam. Najpierw malo nie wynioslam gazety z empiku, tak sie ucieszylam, ze znalazlam ten numer z kuponami, ze chcialam ja sobie do torebki wlozyc i wyjsc, ale mnie na szczescie olsnilo, ze za gazety sie placi, ale najlepsze bylo, jak poszlam placic, karte trzymalam w ręku, wcale nie wlozylam, ani nawet nie zblizylam do terminalu, ale pin wbilam, a co. Pani mi mowi, ze karte trzeba zblizyc, ze tak z daleka nie zalapie. Ha ha

reklama
@Frezja_1 ja tez dzis prawie ukradlam chipsy i cukierki ze sklepu ,no mowie Ci nie mysle haha[emoji12]
Smialam sie jak glupia jak mi napisalyscie ,ze jutro jest niedziela,a ja juz myslam ,ze w ogole na testowanku sie nie skupiasz hehe

Do góry