• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny :) w związku z L4 i większą ilością wolnego czasu postanowiłam się bardziej uaktywnić :P
Patrząc na to że coś nie bardzo idzie mi zachodzenie teraz w ciąże postanowiłam hmmm odpuścić?! Albo po prostu postawić na coś innego żeby nie myśleć o jakichkolwiek staraniach - poprzednia ciąża mimo, że nieplanowana - przyjęta z radością , wyszła z zaskoczenia , myślę , że nie mam problemow z zajściem z ciążę tylko raczej jakąś blokadę w głowie ( za dużo o tym myślę) , albo ograniczenia dostępu do partnera ;D W każdym razie stawiam sobie cele :)
1. Siłownia/ fitness - dla zabicia wolnego czasu po pracy, poprawy kondycji, dla samej siebie :)
2. Podszlifowanie angielskiego bo leże i kwiczę ostatnio :o
3. Kupienie fletu poprzecznego i powrót do grania :) 6lat w szkole muzycznej poszedł na marne bo rzuciłam wszystko w kąt ... i ćwiczenie śpiewu może nie tylko dla siebie po kątach ale może pójście z tym gdzieś dalej:)
4. Może inwestycja w swój żłobek - ale to już grubsza sprawa a ja lewa jestem w papierkowych sprawach ...

Po prostu chyba muszę zacząć inwestować w siebie żeby zmienić kierunek myśli a wtedy z zaskoczenia chyba wszystko przyjdzie :) wtedy też mnie zaskoczyło :)

Od listopada będę miała swojego na kilka miesięcy na miejscu <3 właśnie mi to powiedział wczoraj i radocha jak nigdy :) w ogóle myślę że Majorka nam sporo dała, wiele wspólnych rozmów heheh i patrzył na moje pierścionki , niby z pytaniem "od kogo i z jakiej okazji je dostałam :P , a na koniec zadał pytanie czy chciałabym już być zaręczona :P śmieszne podchody robi :P ale w sumie to nawet miłe :) ostatnio jakoś się pozbierałam chyba bo mam mało wolnego czasu na myślenie - pracy ful = brak czasu , bo wieczorem padam jak mops...

reklama
Hej dziewczyny :) w związku z L4 i większą ilością wolnego czasu postanowiłam się bardziej uaktywnić [emoji14]
Patrząc na to że coś nie bardzo idzie mi zachodzenie teraz w ciąże postanowiłam hmmm odpuścić?! Albo po prostu postawić na coś innego żeby nie myśleć o jakichkolwiek staraniach - poprzednia ciąża mimo, że nieplanowana - przyjęta z radością , wyszła z zaskoczenia , myślę , że nie mam problemow z zajściem z ciążę tylko raczej jakąś blokadę w głowie ( za dużo o tym myślę) , albo ograniczenia dostępu do partnera ;D W każdym razie stawiam sobie cele :)
1. Siłownia/ fitness - dla zabicia wolnego czasu po pracy, poprawy kondycji, dla samej siebie :)
2. Podszlifowanie angielskiego bo leże i kwiczę ostatnio :o
3. Kupienie fletu poprzecznego i powrót do grania :) 6lat w szkole muzycznej poszedł na marne bo rzuciłam wszystko w kąt ... i ćwiczenie śpiewu może nie tylko dla siebie po kątach ale może pójście z tym gdzieś dalej:)
4. Może inwestycja w swój żłobek - ale to już grubsza sprawa a ja lewa jestem w papierkowych sprawach ...

Po prostu chyba muszę zacząć inwestować w siebie żeby zmienić kierunek myśli a wtedy z zaskoczenia chyba wszystko przyjdzie :) wtedy też mnie zaskoczyło :)

Od listopada będę miała swojego na kilka miesięcy na miejscu <3 właśnie mi to powiedział wczoraj i radocha jak nigdy :) w ogóle myślę że Majorka nam sporo dała, wiele wspólnych rozmów heheh i patrzył na moje pierścionki , niby z pytaniem "od kogo i z jakiej okazji je dostałam [emoji14] , a na koniec zadał pytanie czy chciałabym już być zaręczona [emoji14] śmieszne podchody robi [emoji14] ale w sumie to nawet miłe :) ostatnio jakoś się pozbierałam chyba bo mam mało wolnego czasu na myślenie - pracy ful = brak czasu , bo wieczorem padam jak mops...
Zaręczyny hmm to było zaskoczenie na środku miasta na chodniku[emoji8][emoji8][emoji8] piękny moment i zawsze będę pamiętać ten dzień.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się boję zaręczyn w wykonaniu mojego :D on lubi bardzo oryginalność i już kiedyś wspominał że na pewno nie będą zwykłe [emoji14] po nim mogę się spodziewać wszystkiego, nawet skoku ze spadochronem do którego zostanę zmuszona hehehe ja w porównaniu do niego jestem spokojna ale to tylko w porównaniu do niego [emoji14] bo na ogół odbierają mnie jako wariatka, czasami umiem być spokojna jak sytuacja tego wymaga ale ogólnie szaleniec ze mnie ale porównując sobie do niego to ze mnie ostoja spokoju hahaha więc aż się boję co wymyśli i na pewno nie będę się tego spodziewała :o

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się boję zaręczyn w wykonaniu mojego :D on lubi bardzo oryginalność i już kiedyś wspominał że na pewno nie będą zwykłe [emoji14] po nim mogę się spodziewać wszystkiego, nawet skoku ze spadochronem do którego zostanę zmuszona hehehe ja w porównaniu do niego jestem spokojna ale to tylko w porównaniu do niego [emoji14] bo na ogół odbierają mnie jako wariatka, czasami umiem być spokojna jak sytuacja tego wymaga ale ogólnie szaleniec ze mnie ale porównując sobie do niego to ze mnie ostoja spokoju hahaha więc aż się boję co wymyśli i na pewno nie będę się tego spodziewała :o

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech wymyśla ma rację. Zaskoczenie musi być [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nudy w pracy bo do grudnia mamy remont a przychodze pozno bo o 22:/ @Ewarut zrobilas mi smaka na drzemke kurcze a za 45 minut musze wychodzic odezwe sie poznoej chociaz 15 minut sie przespie

reklama
@Ewarut My na bilans czterolatka idziemy w czwartek :p Przy okazji zamówiłam sobie EKG, bo mam wrażenie, że coś się dzieje ze mną nie tak.
Ja dostałam @ po łyżeczkowaniu po ponad 5 tygodniach. Ale też się martwiłam i poszłam wcześniej do ginekologa. Przynajmniej byłam spokojna, że wszystko jest w porządku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry