• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 kochana ja tez bym sie dala pokroic ale za zdrowa ciaze a ostarnio jak przesledzisz to forum w marcu prawie zycie stracilam i sie boje bardzo przezylam poronienie i cp i to jest zupelnie co innego po poronieniu bylam taka jak Wy zrozpaczonaze sie nie udalo a po cp mam inne podejscie tym bardziej ze meza nie ma a pqmoetam jak mnie musial myc pomagac wstac z lozka. Ja Wam zycze z calego serca ciazy ale w moim przypadku teraz zajscie byloby ryzykowne bez leczenia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja też właśnie kawę wypiłam. Ostatnio strasznie senna jestem:)
Na wizycie wszystko dobrze. Nadal zarodka nie ma ale lekarz mówi, że będzie:) pęcherzyk rośnie i mówił, że będzie dobrze. Dziwne to ale nie jestem uspokojona po wizycie. Dopóki serce nie będzie dudnić to chyba nie będę się cieszyć. Boję się bardzo.

Ja też właśnie kawę wypiłam. Ostatnio strasznie senna jestem:)
Na wizycie wszystko dobrze. Nadal zarodka nie ma ale lekarz mówi, że będzie:) pęcherzyk rośnie i mówił, że będzie dobrze. Dziwne to ale nie jestem uspokojona po wizycie. Dopóki serce nie będzie dudnić to chyba nie będę się cieszyć. Boję się bardzo.
Wszystko będzie dobrze ! wszystkie trzymamy kciuki ! bardzo mocno ! Sama chciałabym znów ujrzeć [II] ale pewnie przyjdzie na to czas , znów niespodziewanie jak to życie lubi zaskakiwać ! Dużo zdrówka !

@...Margotka9022... piekne zdjecie gratuluje[emoji5]

@hona to nie ja bylam ta Ewa hahaha [emoji1]
Ja sie woze starym audi a3 i ps nie cierpie renalult a jakbym miala miec bordowe auto to ciagle bym wymiotowala[emoji23]
Zycze dwoch kreseczek[emoji5]

@Marika92 super ,ze bedzie na miejscu[emoji5]

@Olasec swietne informacje[emoji5]

A mnie malo bo mam milion rzeczy na glowie a nawet dwa miliony[emoji23]
Dzis pedze na spotkanie styczniowek i jakos tak ciagle cos.
Napilabym sie z Wami kawki ale pije teraz jedna dziennie:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Olasec sprobuj imbiru moze Ci pomoze.
Ja teraz tez mam zawroty glowy ale to przez pogode i skoki cisnien caly czas leje:/. Czasami moze Ci pomoz szklanka wody a czasami po prostu sen. W pracy nudy ale uwaga jutro wolne to sie napracowalam hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Frezja_1 kochana ja tez bym sie dala pokroic ale za zdrowa ciaze a ostarnio jak przesledzisz to forum w marcu prawie zycie stracilam i sie boje bardzo przezylam poronienie i cp i to jest zupelnie co innego po poronieniu bylam taka jak Wy zrozpaczonaze sie nie udalo a po cp mam inne podejscie tym bardziej ze meza nie ma a pqmoetam jak mnie musial myc pomagac wstac z lozka. Ja Wam zycze z calego serca ciazy ale w moim przypadku teraz zajscie byloby ryzykowne bez leczenia.
Zosiak Pamietam Twoje przejscia, bo jestem z wami od stycznia, choc na poczatku tylko pisalalam. Wiem, ze wiele przeszlas, ale kazda z nas ma swoja historię, nie będziemy sie licytowac, ktora bardziej tragiczną. Ja przeszlam takie piekło, z takim zakonczeniem, ze do dzis nie potrafie o tym mowic i nie opisalam swojej historii i przejsc w szpitalu nawet tutaj, bo jeszcze nie potrafie. Ale jestesmy tu po to by sie wspierac w walce o upragnione dziecko, dlatego napisalam, ze nie rozumiem twojego podejscia.? Uwazam, ze nigdy nic nie wiadomo. Czasem zdrowej kobiecie, bez historii, moze trafic sie cp, a kobiecie po wielu przejsciach ciaza ksiazkowa. Strach zawsze w nas będzie. Moze powinnas porozmawiać z psychologiem, jesli tak bardzo sie boisz ciąży. A czy to leczenie, to masz na mysli szczepienia? Trzymam kciuki za Ciebie , jak i za kazda z nas i mam nadzieje, ze doczekamy sie pozytywnego zakonczenia. Jeszcze raz podkreślam, ze nie chialam Cie urazic.:-) :) sciskam

reklama
Frezja ja raczej obstawiam @,zobaczymy,dzis 25 dc,wiec w sumie to juz albo za 2 dni. Kreci mi sie w glowie,ta pogoda jest okropna,czesto tak mam przed okresem,ze nawet jak sie nie staralam to moglam pomyslec ,ze jestem w ciazy. To nasz drugi cykl staran,ale jak wiecie dojscie do meza tez mam ograniczone,bo tylko w weekendy,to i szans mniej.I choc pewnie bedzie mi przykro jak dostane @ to na pewno sie nie poddam.Celujemy w dziewczynke,wiec to tez trudniej,aaaa bedzie co ma byc.

Funia a widzisz,taka byla podobna.Jak sie czujecie z Asia? Pokaz nam brzuszek.:)

Kari kochana a co u Ciebie?Jak plamienia?

Olasec nieustannie trzymam kciuki,musi byc dobrze.

Ja dzis w pracy wypilam dwie kawki a i tak glowa spadala z karku. W dodatku czuje sie taka oslabiona jakos,nawet krew z nosa mi leciala dzis,ale przed @ czesto tak mam. W pracy zapier....l,nie mam czasu aby chwile posiedziec,nawet jak jem to jedna reka bo druga na komputerze. Ale to chyba zaowocowalo,bo dowiedzialam sie poczta pantoflowa,ze dostane podwyzke - 200 zl.Od razu lepiej sie pracuje :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry