• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92 wiesz tutaj wiele dziewczyn się przekonało że czasami najlepszy lekarz potrafi sie pomylic... czasami trzeba robić po swojemu , mi po pierwszej stracie powiedzieli , że przypadek ok zgodziłam się z tym ...ale jednak nie był bo jak widac kolejna poleciała i teraz biochemiczna ... badań milion za mną milion przede mną ale walczymy mimo zmęczenia :) tak jak mówisz my tylko doradzamy ale to dlatego ,że każda życzy jak najlepiej :*
@zosiak jedynie beta Cie ratuje ;p

reklama
@roxie123 wiem i dziękuję bardzo za rady :*... sama udzielam ich mojej przyjaciółce , która w zeszłym roku straciła dziecko w 8 tygodniu ... oczyściła się sama , a od tego momentu nie poszła do ginekologa w ogóle ... w czerwcu br. znów zobaczyła dwie kreski ... ale po 5 tyg znów poroniła ... i nie poszła w ogóle do lekarza .. co jest dla mnie chore , ale każdy jest dorosły ... ehhh tylko ludzie nie raz nie dają sobie pomóc .. koniecznie chce zajść w ciąże , bez żadnych badań ,a moim zdaniem , mimo że nie jestem lekarzem , coś jest nie tak skoro co zajdzie w ciążę - roni ... a może to błahostka , a ona sama się dobija ..

No ale czy jest sens robic maz niby mowi ze uwazal i nie konczyl w srodku a za chwile ze moze bedxie dobrze wkrecilam sobie banie narazie niczego noe obserwuje i siebie wiec poczekam do @ choc z nia tez roznoe bywa.

@zosiak haha oni zawsze uważają :D :D :D nigdy nie miałam wpadki ... nigdy nie ogarniałam tego jak można wpaść xD skoro M uważał to faktycznie mało prawdopodobne aczkolwiek nie wykluczone . bo to dużo nie trzeba :p nakręcaj się nakręcaj , a co masz miec lepiej jak my :D :D:*

@Marika92 ona po prostu wypiera z siebie ,że coś może być nie tak... oby tylko sobie nie zaszkodziła ;/ może warto aby pogadała z psychologiem ...
ehh ale ile ja mogę .... obie straciłyśmy dziecko .. obie potrafimy razem popłakać tylko ja potrafię iść z problemem do lekarza - bo po to oni są , a ona nie ... nie mam już chyba argumentów ... zrobi jak uważa , nie mogę za rękę jej prowadzić ciągle .. nawet powiedziałam , że mogę iść z nią do gina ...

Tak tylko ja mialam wszystko zaplanowane a teraz musze czekac na @ zeby prztpadkiem nie zaszkodzic. Po przyjezdzie mialam isc do dentysty i tak jak Marika z cwiczeniami ruszyc. A najlepsze ze on mi mowi ze juz nie potrafi w gumce i ja mu uleglam:/

ja się śmieję , że Mój sam oblicza już dni płodne :P nie wiem czy po to żeby się wstrzelić czy żeby na razie uważać :P mówiłam mu wczoraj , że właśnie mam @ a on na to - ooo to jak przylecę za 2tygodnie to akurat na twoje magiczne dni :P śmiać mi się chciało :P

ja się śmieję , że Mój sam oblicza już dni płodne [emoji14] nie wiem czy po to żeby się wstrzelić czy żeby na razie uważać [emoji14] mówiłam mu wczoraj , że właśnie mam @ a on na to - ooo to jak przylecę za 2tygodnie to akurat na twoje magiczne dni [emoji14] śmiać mi się chciało :P
Dobry jest... Może on powinien być ginem [emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry