@Calineczka24 no to wiesz o czym mówię. A Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia :*
@AgaB33 tak jak piszą dziewczyny. Przecież usg nie zaszkodzi ci nawet jeśli się udało

chyba że nie będzie dla ciebie zbyt komfortowe usg piersi skoro tak bolą, to wtedy może warto przełożyć. Choć jeśli się udało, czego Ci życzę bardzo mocno, to ten ból zostanie z tobą na dłużej

i tak jak pisze Roxie123 może beta już by coś u ciebie wykazała
@Olasec kciuki za wizytę

ale skoro cały czas masz mdłości to jest to bardzo dobry znak

czekamy na wieści i może jakieś zdjęcie fasolki??? Dawno tu nie było żadnego zdjęcia fasolkowego
A co do synka, to może faktycznie warto poszukać jakiegoś sposobu żeby mu wytłumaczyć. Wiadomo że każde dziecko inne i inaczej reaguje na wieść że mama jest w ciąży i nie koniecznie może poświęcać tyle uwagi ile wcześniej
Mi trochę wrócił ból piersi, więc przepraszam za panikę. Wiem że mnie rozumiecie, więc na szczęście żadna tutaj nie powinna być na mnie zła że panikuje

byłam już na becie, ale jak znam życie wyniki pewnie wieczorem wiec się nie nastawiam. A może i lepiej będzie je sprawdzić dopiero jak mąż wróci do domu? Bo jak będzie coś nie daj Boże nie tak, to sama chyba zwariuje.... Eh, uroki ciąży po przejściach....