@ivvonka, zdecydowanie łatwiej powiedzieć "nie stresuj się" niż to zrobić. Ale wiem że muszę i cały czas próbuje

a ty sio na betę, lobuzie

póki co jestem na zwolnieniu z powodu tego przeziębienia, ale kurcze, chyba potem chce wrócić do pracy. Zobaczę co moja lekarka na to.
@Olasec Ty mnie rozumiesz, bo sama masz stresy aktualnie. Też nie miałaś łatwego początku pamiętam, bo cały czas pęcherzyk był mały... A teraz jak się czujesz? Kiedy wizyta?
@AgaB33 no nie jest łatwo... Ale wiedziałam że kolejna ciąża będzie dla mnie mega stresem. Tym bardziej że wychodzi na to że owu była bardzo późno, więc ten początkowy stres będzie dłuższy. No ale cóż, muszę wytrzymać to jakoś.
@roxie123 niezły wynik snu do 13

ale cieszę się że wróciłaś z tej pielgrzymki silniejsza. Wiara czyni cuda. Z resztą widziałaś to na własne oczy. Dziękuję za wstawiennictwo, będzie mi teraz bardzo potrzebne :*
@Funia90 pamiętam właśnie ze ciebie bardzo długo nie bolały i ten stary dziad Cię straszył. Sama wiesz jak ciężko być spokojną, a szczególnie że u mnie to jest dopiero sam początek, bo tak jak pisałam wcześniej owu była bardzo późno w tym cyklu i jestem przynajmniej jakiś tydzień do tyłu....