reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Olasec dzieci nie rozumieją pewnych zmian i tutaj zaczyna się etap gdzie nie będzie juz cała uwaga poswiecana pierwszemu dziecku jak dotychczas tylko trzeba przyzwyczajać powoli do dzielenia się nawet mama . Oczywiście nie można nastawiac dziecka negatywnie do drugiego ale odczekać ... zobaczysz jak będzie pięknie kiedy się urodzi [emoji4]
@roki_1991 też czekam [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny... Powiedzcie mi od czego może mniw boleć jeszcze jajnik od paru dni??? Jakoś tydzień, może 1,5 do @.. Bo ciężko mi dokładnie określić kiedy przyjdzie
.. W każdym razie od soboty dość intensywnie czuje kłucie jajnika.. Nawet kupiłam testy owu bo pomyślałam że może owulacja mi się opóźniła i to nie to.. Ale jednak nie i sama już nie wiem, nigdy tak nie miałam.. Wtedy kiedy miałam śluz pogodny pobolewał mnie jajnik i przestał, a teraz znów.. Jestem może tydzień po owulacji tak obstawiam.. Sama już nie wiem skąd ten ból i kłucie..

27.06.17 Anastazja [*]

Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry