@AgaB33 ja też nie pochwalam tego i twierdzę że było przesadzone stanowczo...z resztą sama nowej osobie napisałam że będzie dobrze itd nie krytykując jej [emoji4]
...wiem kto zacza otwarta rozmowę ...eh... i może ta osoba została też inaczej odebrana niż miało byc może gdzieś coś źle przekazała .
Na wątku faktycznie większość kobiet ma dzieci i może kogoś bez zabolało ze nikt nie rozumie odczuć tej mniejszości . No tak mi się wydaje . Trudno mi powiedzieć. Chcialam zobrazować trochę aby lepiej zrozumieć osobę która gryzlo to czy tamto i w końcu wybuchła. Bo po części rozumiem jej odczucia sama nie mam lepszej sytuacji jak ona .
Nie wnikam już ...caly wieczór tłumaczyłam Wam ze tutaj nie ma roznic pod względem poronien bólu itd.
Żałuję że wynikla z tego afera bo chcialam żeby ktoś mi pomógł zatrzymać ten pociąg tlumaczac łagodnie a każda zaczęła pisać dalej swoje zdanie kto ma lepiej kto gorzej . I emocje wzięły gore
Ja się czuje nie rozumianą bo nikt mnie nie słucha każda patrzy tylko na siebie a ja pisze jak do sciany dialog dalej trwa więc po co mam się wypowiadać skoro od miesięcy staram się tutaj każdej dać od siebie trochę więcej a teraz kiedy chce abyście się zrozumiały nawzajem to z tego nic . I będąc w grupie tych drugich bez... zabolało ze wszystkie zaczęły atakować jedna dziewczynę a nie wytłumaczyły dlaczego tak nie inaczej .
Tak Was wszystkie szanuje i naprawdę chce aby panowalo obustronne zrozumienie nawet kiedy ciężko pewne rzeczy ogarnąć wytlumaczcie .
Odczulam taka potrzebę zobrazować Wam trochę ta druga stronę ale nikt nie zwrócił na to uwagi nawet nie chcial więc nie wiem właśnie dla kogo ten wątek...czy faktycznie dla wszystkich kiedy nie ma zrozumienia
Jak minie ta burza tutaj to wrócę [emoji4] miłego dnia ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom